To 2019 ήταν μια πλούσια σε ασφαλιστικές ειδήσεις χρονιά και τις καταγράψαμε έντυπα και ηλεκτρονικά. Αρκετές ήταν και οι μετακινήσεις στελεχών που καταγράψαμε. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι περιπτώσεις αναβάθμισης καθηκόντων. Ας τις θυμηθούμε…

Edgar Kliuk: Από την 1η Ιανουαρίου 2019 ανέλαβε καθήκοντα Τεχνικού Δ/ντή στην Allianz Ελλάδας, συμμετέχοντας παράλληλα στο Συμβούλιο Διοίκησης. Η Τεχνική Δ/νση ενισχύθηκε περαιτέρω με την ανάληψη καθηκόντων Deputy Technical Manager από τον Πάνο Ξενουδάκη.

konstantasΣταύρος Κωνσταντάς: Ανέλαβε καθήκοντα Δ/νοντος Συμβούλου στην Εθνική Ασφαλιστική (ήταν αναπληρωτής), σύμφωνα με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 20ής Δεκεμβρίου 2018, που εξέλεξε νέο Δ.Σ. τριετούς θητείας. Τον Φεβρουάριο τον φιλοξενήσαμε στο εξώφυλλο του μήνα με αφορμή τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Nicholas J. Gartside: Το εποπτικό συμβούλιο της Munich Re τον διόρισε Chief Investment Officer και μέλος του Δ.Σ. Ως CIO, από τις 18 Μαρτίου 2019, είναι υπεύθυνος για όλο το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Munich Re.

Khalaf Michel MetLifeMichel A. Khalaf: Ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου & Δ/νοντος Συμβούλου της MetLife την 1η Μαΐου 2019 (μέχρι τότε ήταν Πρόεδρος του τομέα US Business και ΕΜΕΑ), διαδεχόμενος τον Steven A. Kandarian, που συνταξιοδοτήθηκε.

Διογένης Μπαχτιάρογλου: Δ/ντής Πωλήσεων μη Αποκλειστικού Δικτύου στην Allianz, προερχόμενος από τη Eurolife ERB, όπου ως Δ/ντής Πωλήσεων είχε την ευθύνη ανάπτυξης των πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Βασίλειος Καρέλλας: Ανέλαβε καθήκοντα Δ/ντή Πωλήσεων στη CNP Ζωής.

Νικόλαος Μπαδήμας: Ανέλαβε καθήκοντα Director στον επιχειρηματικό τομέα Commercial Risk Solutions στην AON Greece.

Παναγιώτης Δήμου: Ανέλαβε καθήκοντα Δ/ντή Πωλήσεων στη Eurolife ERB.

Γιώργος Ζαφείρης: Μετακινήθηκε στην Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου, στη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Basileiadis Dimitris MetlifeΔημήτρης Βασιλειάδης: Ανέλαβε Επικεφαλής Πωλήσεων της MetLife για την Ελλάδα. Έχει πλέον την ευθύνη για τη διαχείριση και την ανάπτυξη όλων των καναλιών διανομής της Εταιρείας, αναφερόμενος στον Γεν. Δ/ντή Ελλάδας και Κύπρου της MetLife, κ. Κυριάκο Αποστολίδη.

Γιώργος Γεωργακόπουλος: Από την 1η Μαρτίου ανέλαβε καθήκοντα Γεν. Δ/ντή στη CNP Ζωής.

Νίκος Κοντοβουνήσιος: Μετακινήθηκε στον κλάδο Πυρός & Λοιπών Κλάδων της NP Ασφαλιστική.

Μάριος Μήτρος: Γεν. Δ/ντής στην Prime Insurance Ελλάδος (μέχρι τότε ήταν Εμπορικός Δ/ντής).

Γιάννης Αναστόπουλος: Δ/ντής Ανάπτυξης και Πωλήσεων του Career Sales Forces στη Eurolife ERB, προερχόμενος από τη MetLife, όπου κατείχε τη θέση Δ/ντή Πωλήσεων Direct Sales Force.

ANAΣΚΟΠΗΣΗ 2019: Νέες συνεργασίες στελεχών/νέα καθήκονταΕλίνα Παπασπυροπούλου: Από τις 16 Σεπτεμβρίου ανέλαβε το facultative department της AON Reinsurance, μετά από μια επιτυχημένη πορεία σχεδόν 23 ετών στη γερμανική πολυεθνική HDI.

 

Κωνσταντίνος Ρεμούνδος: Ανέλαβε καθήκοντα Δ/ντή Πωλήσεων Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής στην Generali Hellas.

Γιάννης Γκότσης: Ανέλαβε καθήκοντα Οικονομικού Δ/ντή & Υπηρεσιών Πληροφορικής στην ΒΕ Brokers.

Μαργαρίτα Γκολφινοπούλου: Από τον Οκτώβριο ανήκει στη διοικητική ομάδα της HDI Global SE, Hellas. Ως μέλος της ομάδας του senior management, έχει στρατηγική, επιτελική και εποπτική αρμοδιότητα αναφορικά με το χαρτοφυλάκιο μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και τις περιφερειακές αγορές της Εταιρείας, ως Head, mid-Market & Corporate Client Segment. Παράλληλα, σε λειτουργικό επίπεδο, έχει την ευθύνη ανάληψης και διαχείρισης εργασιών ως Underwriting Manager (Lead Underwriter) για τους κλάδους Liability, Financial & Professional Specialty Lines & Cyber Insurance.

Μερκούρης Σαρρής: Από την 1η Σεπτεμβρίου ανέλαβε επικεφαλής της Τεχνικής Δ/νσης στη Mega Brokers.

Διαβάστε επίσης: Ποιες ψηφιακές λύσεις-εργαλεία παρουσίασαν οι ασφαλιστικές εταιρείες το 2019