Νέος CIO του Ομιλου Munich Re ο κ. Nicholas J. Gartside

533
Nicholas Gartside Munich Re

Το εποπτικό συμβούλιο της Munich Re διόρισε τον Nicholas J. Gartside ως Chief Investment Officer (CIO) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ως CIO θα είναι υπεύθυνος για όλο το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Munich Re, από τις 18 Μαρτίου 2019.

Ο κ. Joachim Wenning, Πρόεδρος του ΔΣ της Munich Re εξήγησε γιατί δημιουργήθηκε ένα νέο τμήμα στο Διοικητικό Συμβούλιο: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω το προφίλ κινδύνου-απόδοσης του επενδυτικού μας χαρτοφυλακίου. Μια βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτό είναι να συγκεντρωθούν οι αρμοδιότητες».

Ο Nicholas J. Gartside είναι σήμερα Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας J.P. Morgan Asset Management στο Λονδίνο, όπου διετέλεσε Επικεφαλής των Διεθνών Επενδυτικών Υπηρεσιών “Global Fixed Income, Currency & Commodities”του ομίλου.

Πριν από την είσοδό του στην J.P. Morgan το 2010, ήταν Επικεφαλής του Global Fixed Income στην Schroder Investment Management.

Ο Nicholas J. Gartside είναι 44 ετών και Βρετανός πολίτης, αποφοίτησε με Β.Α. στην Ιστορία και την Πολιτική από το πανεπιστήμιο του Durham και με M.Phil στις Διεθνείς Σχέσεις από το πανεπιστήμιο του Cambridge.

Προηγούμενο άρθροΕκπαίδευση των εργαζομένων της Interamerican σε Πρώτες Βοήθειες και Πυρασφάλεια
Επόμενο άρθροΑρχείο “Α.Α.”: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 2003