16.5 C
Athens
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την έντυπη έκδοση «Ασφαλιστική Αγορά» ή τον διαδικτυακό μας τόπο

  Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

  Τμήμα *

  Εδώ μπορείτε να επισυνάψετε αρχείο για αποστολή

  Με τη χρήση της φόρμας αποδέχεστε τους όρους χρήσης.*

  ασφαλιστική αγορά

  Δ. Ρουχωτάς & ΣΙΑ Ο.Ε. Διονύσου 126, 151 24 Μαρούσι Τ: 210-6196942 E: [email protected] ΑΦΜ 082314452 ΔΟΥ: Αμαρουσίου

  Ιδιοκτήτρια, Νόμιμη Εκπρόσωπος, Δ/ντρια, Δ/ντρια Σύνταξης, Διαχειρίστρια & Δικαιούχος του Domain: Αμαλία Ρουχωτά

  Εκδότρια: Αμαλία Ρουχωτά Σύμβουλος Έκδοσης: Δημήτρης Ρουχωτάς Αρχισυντάκτρια: Σούλα Κορμά ([email protected]) Συντάκτρια-Δημοσιογράφος: Δήμητρα Καζάντζα ([email protected]) Διόρθωση Κειμένων: Ειρήνη Αχνούλα ([email protected]) Τμήμα Marketing/Συνδρομών: Νίκη Πρωτονοτάριου ([email protected]) Λογιστήριο: Νίκος Παπαδήμας ([email protected])

  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  Επικοινωνία

  Ροή Ειδήσεων

  Επικοινωνία

  Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός του The Christmas Factory

  Η Eurolife FFH συμμετέχει ως Μεγάλος Χορηγός στο The Christmas Factory, το οποίο φέτος γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας.
  Επικοινωνία

  Η Insurance Europe ζητά σαφήνεια στην εφαρμογή των περιβαλλοντικών κανόνων της ΕΕ για τα...

  Η Insurance Europe μοιράστηκε τις απόψεις της σχετικά με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αποσκοπεί στην εναρμόνιση και τη διασφάλιση ότι τα οχήματα σχεδιάζονται,...
  Επικοινωνία

  Interamerican: Νέα υπηρεσία Τηλεϊατρικής

  Η Interamerican, πιστή στον στρατηγικό της στόχο να προσφέρει στους ασφαλισμένους της ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, προκειμένου να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα, διευρύνει την πρόσβασή τους σε έγκυρη και αξιόπιστη καθοδήγηση για θέματα που αφορούν στην υγεία τους, λαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της Τηλεϊατρικής.
  Επικοινωνία

  Ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος στη συζήτηση της Insurance Europe για την κλιματική αλλαγή

  Μία μόλις ημέρα μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή (COP28) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Insurance Europe θα διοργανώσει στις Βρυξέλλες, στις 13 Δεκεμβρίου, συζήτηση εμπειρογνωμόνων για την ανθεκτικότητα και την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή.
  Επικοινωνία

  Εκδήλωση ΕΑΕΕ για τα οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων & Εγγυήσεων για τους εξαγωγείς

  Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), με πρωτοβουλία της Επιτροπής Πιστώσεων & Εγγυήσεων, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τη χρησιμότητα και οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων & Εγγυήσεων για τους εξαγωγείς.
  Επικοινωνία

  We Insurance: Bραβεύτηκε για την 1η θέση στην παραγωγή Ζωής & Υγείας της Εθνικής...

  Την πρώτη θέση σε συνολική παραγωγή στις ασφαλίσεις κλάδου Ζωής και Υγείας στην Εθνική Ασφαλιστική κατείχε το 2022 η We Insurance, που βραβεύτηκε στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης της Εταιρείας για τα αποτελέσματα και την παραγωγικότητά της.  
  Επικοινωνία

  Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη γίνεται φέτος ο Αϊ-Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας

  Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με βασικό σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αϊ Βασίλης για τα παιδιά της Θεσσαλίας!», η οποία είχε ως σκοπό τη συγκέντρωση δώρων που θα προσφερθούν σε παιδιά των περιοχών που πλήγηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.
  Επικοινωνία

  ARAG DAY: 1o βήμα – Καταδικαστική απόφαση για επαγγελματία οδηγό

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση κατά επαγγελματία οδηγού που αρνήθηκε να επιβιβάσει τυφλή κοπέλα εξαιτίας του σκύλου-οδηγού της.
  Επικοινωνία

  Interamerican: Εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης στα Μετέωρα

  Εκπαιδευτικό ταξίδι επιβράβευσης, στα Μετέωρα, για τους Diamond συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican.
  Επικοινωνία

  Ασφαλιστείτε! (Editorial, Δεκέμβριος 2023)

  Με αφορμή τη δήλωση στη Βουλή των Ελλήνων, την 22α Νοεμβρίου ε.έ., του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους Έλληνες: «Ασφαλιστείτε»…
  Επικοινωνία

  Οι 10 πρώτες εταιρείες στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών το 2022

  Generali, Εθνική, ERGO, Interamerican Ζημιών, NN, Ευρωπαϊκή Πίστη, Ιντερσαλόνικα Α.Ε.Γ.Α., Allianz, Groupama και AIG είναι οι 10 πρώτες εταιρείες στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών το 2022, βάσει εγγεγραμμένων ασφαλίστρων.
  Επικοινωνία

  ΕΑΕΕ: Νέο podcast «D&O and PI: Interaction of Coverages»

  Η Επιτροπή Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ συνεχίζει τη δημοσίευση, ενημερωτικών podcasts, με εξειδικευμένα θέματα σχετικά με τον κλάδο Αστικής Ευθύνης, με το νέο podcast «D&O and PI: Interaction of Coverages».
  Επικοινωνία

  MEGA Brokers: 3 βραβεία στην ετήσια εκδήλωση της Εθνικής Ασφαλιστικής

  Η MEGA BROKERS, η μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, αναδείχθηκε πρωτοπόρος στην ετήσια εκδήλωση της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής για το έτος 2022.
  Επικοινωνία

  Τα συμπεράσματα της 5ης Συνδιάσκεψης των Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια

  Η 5η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας πραγματοποιήθηκε, στις 24 και 25 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, με διοργανωτή το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης...
  Επικοινωνία

  Eurolife FFH: Προσθήκη νέας επενδυτικής στρατηγικής στο My Investment Plan

  Η Eurolife FFH προσθέτει στο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα My Investment Plan, τη δυνατότητα επιλογής μίας επιπλέον επενδυτικής στρατηγικής. Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, για...
  Επικοινωνία

  Οι θέσεις της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. για το σχέδιο νόμου για την επαγγελματική ασφάλιση

  Η Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) εξέδωσε, στις 4 Δεκεμβρίου, δελτίο Τύπου στο οποίο διατυπώνει τις κυριότερες ενστάσεις της επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τίτλο «Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις».
  Επικοινωνία

  Interamerican: Διοργάνωσε το «Achmea Finance Days 2023» στην Αθήνα

  Η Interamerican διοργάνωσε, φέτος στην Αθήνα, την ετήσια συνάντηση των στελεχών των οικονομικών υπηρεσιών του ολλανδικού Ομίλου Achmea («Achmea Finance Days 2023»), του οποίου αποτελεί μέλος.
  Επικοινωνία

  Insurance Europe: Για άλλη μία φορά λέει όχι στη γραφειοκρατία

  Το σχέδιο της ΕΕ για τη μείωση των αναφορών κατά 25% δεν ικανοποίησε τους ασφαλιστές, οι οποίοι και διατύπωσαν τις προτάσεις τους απαντώντας σε σχετική πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
  Επικοινωνία

  Νέο Βίντεο: Εγγυητικό Κεφάλαιο

  Στο 26ο εκπαιδευτικό Video της Μελίνας Τσικογιαννοπούλου, που φιλοξενούμε στην «ασφαλιστική αγορά», θα αποσαφηνίσουμε τον σκοπό και τη λειτουργία του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής.
  Επικοινωνία

  ΕΣΑΠΕ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Θεμελιώδεις Αρχές Ανάπτυξης Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων»

  Η ΕΣΑΠΕ πραγματοποιεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με τίτλο «Θεμελιώδεις Αρχές Ανάπτυξης Financial Planning και Συμβουλευτικών Πωλήσεων», σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και με συνδιοργανωτή το ΕΕΑ, στις 5/12 και 7/12.

  Εγγραφείτε στο NewsLetter μας