Εταιρείες

H NP Ασφαλιστική ενισχύεται με την εμπειρία του Νίκου Κοντοβουνήσιου

Με τον κ. Νίκο Κοντοβουνήσιο, ένα έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, ενισχύεται o κλάδος Πυρός & Λοιπών Κλάδων της NP Ασφαλιστικής.

Ο κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος διαθέτει πάνω από 25  χρόνια εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την ΑΤΕ Ασφαλιστική, όπου ήταν Διευθυντής Πυρός και Αγροτικών Ασφαλίσεων, και έχει προϋπηρεσία στον Όμιλο Interamerican, ως Υποδιευθυντής Εμπορικών και Βιομηχανικών Κινδύνων, στην Eurobrokers ως Διευθυντής Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων, στην Executive Insurance ως Τεχνικός Διευθυντής και στην Φοίνιξ Γενικές Ασφαλίσεις ως Ειδικός Σύμβουλος Δικτύου Bancassurance.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η ΝP Ασφαλιστική, ο κ. Κοντοβουνήσιος «θα μεταφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του για την περαιτέρω δυναμική ανάπτυξη των Κλάδων Προτεραιότητας στην NP Ασφαλιστική, όπως οι Κλάδοι Περιουσίας, Ατυχημάτων, Αστικών Ευθυνών και Σκαφών».

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται ότι «η NP Aσφαλιστική διαθέτει  110 ποιοτικά προϊόντα σε όλους τους κλάδους Γενικών Ασφαλειών, πλην του κλάδου Αυτοκινήτων, και ο κ. Κοντοβουνήσιος έχει τα προσόντα για να βοηθήσει το Δίκτυο Συνεργατών της Εταιρείας προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγή τους και τη διείσδυση τους στην αγορά και σε αυτούς τους κλάδους».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας