Εταιρείες

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης νέος Επικεφαλής Πωλήσεων της MetLife στην Ελλάδα

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία στη MetLife Ελλάδος, ο Δημήτρης Βασιλειάδης αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου 2019 τα καθήκοντα του Επικεφαλής Πωλήσεων της εταιρείας για την Ελλάδα.

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης, που κατέχει ως τώρα τη θέση του Διοικητικού Διευθυντή της MetLife Ελλάδος και Κύπρου, θα έχει πλέον την ευθύνη για τη διαχείριση και την ανάπτυξη όλων των καναλιών διανομής της εταιρείας, αναφερόμενος στον Γενικό Διευθυντή Ελλάδας και Κύπρου της MetLife, κ. Κυριάκο Αποστολίδη.

Ο Δημήτρης Βασιλειάδης εντάχθηκε στο δυναμικό της MetLife Ελλάδος το 2004 ως στέλεχος του αναλογιστικού τμήματος, του οποίου ανέλαβε τη διεύθυνση τρία χρόνια αργότερα. Το 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα του Financial Controller στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας, συμβάλλοντας σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία και στην επίτευξη των στόχων της. Χάρη στις επιχειρησιακές του γνώσεις, στις δεξιότητες διαχείρισης και τη στρατηγική του εστίαση, το 2014 ανέλαβε τη θέση του Head of Operations.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Αναλογιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο  Heriot – Watt του Εδιμβούργου, καθώς και πτυχίου στην Στατιστική και Ασφαλιστική Επιστήμη, από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Είναι, επίσης, μέλος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος από το 2008 και μέλος του ΔΣ από το 2017.

Ο Γενικός διευθυντής Ελλάδας και Κύπρου της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Η δυναμική ανάπτυξη των πωλήσεων αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην περαιτέρω ενίσχυση των εσωτερικών δομών μας, με κινητήριο μοχλό τους ανθρώπους μας, την ατομική τους ανάπτυξη και εξέλιξη μέσα στην εταιρία μας, την αξιοποίηση του ταλέντου τους. Ο Δημήτρης Βασιλειάδης,  ένα στέλεχος με υψηλή τεχνογνωσία, επαγγελματικό ήθος και αποτελεσματικότητα, μπορεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ικανότητες και η εμπειρία του θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξή μας. Του ευχόμαστει καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα». 

Ο κ. Δημήτρης Βασιλειάδης, αναφερόμενος στο νέο του ρόλο, σχολίασε: «H ανάληψη ενός τέτοιου ρόλου στρατηγικής σημασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη της MetLife, αποτελεί για μένα μια μεγάλη πρόκληση και μία μεγάλη ευθύνη. Η υψηλή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της, η αξιοποίηση καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων και κυρίως μια σύγχρονη ανθρωποκεντρική προσέγγιση, εστιασμένη στις ανάγκες των ασφαλισμένων μας και των συνεργατών μας, θα αποτελέσουν τα εφόδια για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγής και των δικτύων πωλήσεων της εταιρίας στα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το στόχο σκοπεύω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας