Εταιρείες

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

Την τοποθέτηση του καθηγητή κ. Δημήτρη Λαδά στη θέση του Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών, και της κας Ευαγγελίας Τσιώτου ως Διευθύντριας Κανονιστικής Συμμόρφωσης ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει σχετικά:

Στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της Εθνικής Ασφαλιστικής, με στόχο την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της Εταιρείας και τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην ασφαλιστική αγορά, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής ενέκρινε την από 1η Μαρτίου 2019 τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Λαδά στη θέση του Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών της Εταιρείας.

Ο κ. Λαδάς, επίκουρος καθηγητής στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρότερο στέλεχος στην Εθνική Τράπεζα θα συμβάλλει με την εμπειρία του στις απαιτήσεις και προκλήσεις της Εταιρείας μας.

Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, τοποθέτησε την κα Ευαγγελία Τσιώτου, ως Διευθύντρια Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Η κα Τσιώτου, με πρότερη εμπειρία στην Κανονιστική Διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας, επιφορτίζεται το βάρος της περαιτέρω προσαρμογής της Εταιρείας στις κανονιστικές απαιτήσεις.

Ο κ. Κωνσταντάς καλωσορίζοντας τα δύο νέα στελέχη, τους εύχεται καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας