Εταιρείες

Ο Γιάννης Αναστόπουλος στη Eurolife ERB

Ο Γιάννης Αναστόπουλος εντάχθηκε πρόσφατα στη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Ανάπτυξης και Πωλήσεων του Career Sales Force της εταιρείας.

Από τη θέση αυτή, ο Γιάννης Αναστόπουλος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της υπάρχουσας ομάδας ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρείας, καθώς και στη διεύρυνση αυτής, με έμφαση σε νέους επαγγελματίες ασφαλιστές που θα μπορέσουν να αναδείξουν περαιτέρω τον ρόλο της Eurolife ERB και της ιδιωτικής ασφάλισης στον Έλληνα καταναλωτή.

Ο Γιάννης Αναστόπουλος διαθέτει 20ετή επαγγελματική πορεία σε πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρείες, έχοντας αναλάβει ποικίλες θέσεις ευθύνης. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Direct Sales Force.

Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά «καλωσορίζουμε στη Eurolife ERB έναν έμπειρο και ταλαντούχο συνάδελφο, του οποίου η συμβολή θα είναι καθοριστική και ουσιαστική για την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Είναι χαρά μας να έχουμε τον Γιάννη Αναστόπουλο στο δυναμικό της εταιρείας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Η ένταξη του Γιάννη Αναστόπουλου ενισχύει περαιτέρω την ομάδα πωλήσεων της Eurolife ERB με ένα έμπειρο στέλεχος που, με την τεχνογνωσία και την κατάρτισή του, θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ενδυνάμωση του πολυκαναλικού μοντέλου ανάπτυξης της εταιρείας. 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας