Νέος Γενικός Δ/ντής της Prime Insurance ο κ. Μάριος Μήτρος  

714

Νέος Γενικός Διευθυντής της Prime Insurance Ελλάδος αναλαμβάνει ο κ. Μάριος Μήτρος, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

Σε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Παναγιώτου, που έγινε την Τρίτη 28/5/2019 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, το Διοικητικό Προσωπικό ενημερώθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Μήτρου καθώς και για τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας σε Κύπρο και Ελλάδα.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, «ο κ. Μήτρος, με πολύτιμη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία άνω των 20 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο σε θέσεις ευθύνης στο περιβάλλον της Εμπορικής Διεύθυνσης (Marketing, Ανάπτυξη Δικτύου και Πωλήσεων κ.λπ.), συνέβαλε αποφασιστικά στη διαμόρφωση στρατηγικής και την ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, καθώς επίσης στην ανθρωποκεντρική της στόχευση και κουλτούρα.

Ο Πρόεδρος και κύριος μέτοχος της εταιρείας κ. Δημήτρης Κοντομηνάς και όλο το Διοικητικό Προσωπικό, αισθάνονται βέβαιοι για τη συνέχιση και ενίσχυση της ανοδικής πορείας της εταιρείας υπό την ηγεσία του, ευχόμενοι στον κ. Μήτρο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Προηγούμενο άρθροΗ Mega Brokers με τη Eurolife ERB ταξιδεύουν στη Λισαβόνα
Επόμενο άρθροTο πρώτο Business Day της ΕΑΕΕ για φοιτητές και επαγγελματίες