Διαμεσολαβούντες

Η Mega Brokers με τη Eurolife ERB ταξιδεύουν στη Λισαβόνα

Ένα μοναδικό τετραήμερο ταξίδι επιβράβευσης στη μαγευτική Λισαβόνα, απόλαυσαν οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Mega Brokers, στο πλαίσιο του ετήσιου διαγωνισμού πωλήσεων σε συνεργασία με την Eurolife ERB.

Οι συνεργάτες της Mega Brokers συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της εταιρείας, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον κ. Γιάννη Παππά, Διευθυντή του Κλάδου Ζωής, και τον κ. Νίκο Δελένδα, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife ERB, απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Λισαβόνα, ίσως την πιο νοσταλγική πόλη της Ευρώπης, χτισμένη στις εκβολές του μεγαλύτερου ποταμού της Ιβηρικής, του Τάγου, που διαθέτει είκοσι αιώνες ιστορίας αλλά και σύγχρονη ψυχή, συνδυάζοντας την κοσμοπολίτικη ζωντάνια σύγχρονης μεγαλούπολης με μια παλιομοδίτικη αύρα.

Το ταξίδι συνεχίστηκε με εκδρομή στα περίχωρα της Λισαβόνας το Κασκάις, το Εστορίλ τουριστικό θέρετρο της Πορτογαλίας, τη Σίντρα, μια πόλη που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, το Cabo da Roca, το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, και τη Φάτιμα με επίσκεψη στο νέο Ναό της Φάτιμα.

Το συναρπαστικό ταξίδι έκλεισε με ημερήσια εκδρομή στη πόλη του Ναζαρέ, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα της Ασημένιας Ακτής. Μια εμπειρία που έμεινε αξέχαστη λόγω της μοναδικής αίσθησης του τόπου που εμποτίζεται με την παράδοση, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τοπική κουζίνα, αλλά και να αγναντέψουν τον Ατλαντικό και τα αγαπημένα κύματα των σέρφερ.

….και το ταξίδι συνεχίζεται καθώς Διοίκηση και Συνεργάτες ανανέωσαν στόχους και ραντεβού για έναν ακόμα ξεχωριστό προορισμό το 2020.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας