Άρθρα

Στείλτε έναν δικό σας άνθρωπο στην Ευρωβουλή

του Κωνσταντίνου Χολέβα, Πολιτικού Επιστήμονος, Συνεργάτη του ΕΙΑΣ, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Στις 25 Μαΐου όλοι οι Έλληνες πολίτες θα ψηφίσουμε για να επιλέξουμε τους 21 νέους εκπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μού έκανε την τιμή να με επιλέξει και να με εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ζητώ τη  ψήφο των παλαιών και νέων φίλων μου από τον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, τον οποίο υπηρετώ επί 30 χρόνια. Τα πρώτα 18 ως στέλεχος μεγάλων ασφαλιστικών Ομίλων και τα 12 τελευταία ως εκπαιδευτής συνεργαζόμενος με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών. Μπορείτε με τη δική σας ψήφο να στείλετε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έναν δικό σας άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα που απασχολούν τις ασφαλιστικές εταιρίες και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Στην Ευρωπαϊκή ¨Ενωση λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις, οι οποίες αφορούν τη φερεγγυότητα, την χρηματο-οικονομική σταθερότητα και γενικά τη λειτουργία των εταιριών, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ασφαλιστικών συμβούλων, συντονιστών, πρακτόρων και μεσιτών και την προστασία των ασφαλιζομένων. Η νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ιδιωτική ασφάλιση θα συζητηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο και ο δικός σας εκπρόσωπος πρέπει να είναι εκεί, παρών και μαχητικός.

Σας καλώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Η ελληνική ασφαλιστική αγορά είναι τμήμα της μεγάλης ενιαίας ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς. Ας δώσουμε από κοντά τα μηνύματά μας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω την ελληνική ασφαλιστική αγορά με γνώση, παρρησία και συνεχή επικοινωνία μαζί σας. Ας δώσουμε μαζί τις μάχες για να ενισχύσουμε τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας!

Κωνσταντίνος Χολέβας

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας