Νικήτρια η Generali στο τουρνουά ποδοσφαίρου του ΣΕΣΑΕ

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014.

Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου για την προστασία του παιδιού «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της CROMAR, την τρίτη θέση η ομάδα της METLIFE και την τέταρτη η ομάδα της MATRIXIns. & Reins. Brokers S.A.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας