Πρόταση Ασφάλισης για Παιδικό Αποταμιευτικό πρόγραμμα

4036
kinds mother

Ένα παιδικό αποταμιευτικό πρόγραμμα είναι μία από τις μεγαλύτερες πράξεις φροντίδας για τα παιδιά μας. Οι κ.κ. Λουκάς Παναγιωτόπουλος και Τηλέμαχος Δεληγιάννης, προτείνουν…

Με αφορμή την περίοδο των γιορτών, θέλουμε να θυμίσουμε και να θυμηθούμε ότι η ουσία της ασφάλισης είναι η φροντίδα. Και μια από τις μεγαλύτερες πράξεις φροντίδας και ενδιαφέροντος μπορεί να είναι η σύναψη ενός αποταμιευτικού ασφαλιστικού προγράμματος για κάποιον που αγαπάμε πολύ.
Ποτέ δεν είναι αργά ή λάθος στιγμή για να ξεκινήσουμε ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα. Οι επιλογές που δίνει σήμερα η ασφαλιστική αγορά είναι πολλές και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε δυνατότητα.
Ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα αυτού του είδους, σε μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία, δίνει πρώτα και πάνω απ’ όλα στο παιδί, που θα είναι δικαιούχος, δικαίωμα επιλογών. Του δίνει τη δυνατότητα, σε μια κρίσιμη ηλικία, να έχει την άνεση να κάνει μια επιλογή που ίσως η οικογένειά του να μην μπορούσε να στηρίξει υπό άλλες συνθήκες.
Οι κ.κ. Λουκάς Παναγιωτόπουλος και Τηλέμαχος Δεληγιάννης μας δίνουν τις προτάσεις των εταιρειών Εθνική Ασφαλιστική και Eurolife ERB, αντίστοιχα. Αν είστε παππούς, νονά, φίλος, γονιός, αξίζει να τις εξετάσετε…

«Εθνική και Παιδί» από την Εθνική Ασφαλιστική

panagiotopoulos Loukas

Λουκάς Παναγιωτόπουλος, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Εθνική Ασφαλιστική

«Αποταμίευση, οικονομία: λέξεις γνωστές σε όλους μας.
Όλοι μας έχουμε αποταμιεύσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας!
Κάποιοι συνεχίζουμε συστηματικά!
Πόσοι, όμως, από εμάς έχουμε την πειθαρχία ώστε να μην πειράξουμε τις αποταμιεύσεις μας με την πρώτη ανάγκη; Ειδικά, όταν τα χρήματα αυτά τα προορίζουμε για τα παιδιά μας! Χρήματα για σπουδές ή επαγγελματική αποκατάσταση.
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να αποταμιεύετε συστηματικά, με το αποταμιευτικό πρόγραμμα Εθνική και παιδί από την Εθνική Ασφαλιστική.
Τώρα, μαζί, φροντίζουμε το μέλλον των παιδιών σας!
Σας βοηθάμε να επιλέξετε από την αρχή του προγράμματος το ύψος της ετήσιας αποταμίευσης και τον χρόνο λήξης της, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε ένα Εγγυημένο Εφάπαξ ποσό ή ένα Μηνιαίο Εισόδημα, για ορισμένο χρόνο (4, 5, 10 έτη), όταν ακριβώς το παιδί σας θα το έχει μεγαλύτερη ανάγκη, με απόλυτη διασφάλιση και σε περίπτωση που για σοβαρό λόγο υγείας δεν μπορείτε να συνεχίσετε να αποταμιεύετε μέχρι τη λήξη του προγράμματος.
Διασφαλίστε από σήμερα το μέλλον τον παιδιών σας και βοηθήστε τα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα!»

Χαρακτηριστικά προγράμματος

 • Ηλικία παιδιού: 1 έτους.
 • Διάρκεια: 25 έτη.
 • Αποταμίευση/Κόστος: €100/μήνα ή €1.200/έτος.
  Προαιρετικά, υπάρχει η δυνατότητα αναπροσαρμογής ασφαλίστρων 3% για βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
 • Εγγυημένο εφάπαξ €37.940 ή μηνιαία πρόσοδος, εγγυημένη: για 4 έτη €814/μήνα, για 5 έτη €657/μήνα και για 10 έτη €341/μήνα.
  Με αναπροσαρμογή 3%, το εγγυημένο εφάπαξ ποσό διαμορφώνεται στα €54.336 ή €1.167/μήνα για 4 έτη ή €941/μήνα για 5 έτη ή €488 για 10 έτη.
 • Εξασφάλιση συμβολαίου σε περίπτωση απώλειας ζωής του συμβαλλομένου με επιστροφή των ασφαλίστρων.
 • Δυνατότητα προσθήκης Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων σε περίπτωση θανάτου ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του αντισυμβαλλομένου, με κόστος €104 ετησίως.

«Easy Plan Σπουδές» από τη Eurolife ERB Ασφαλιστική

Deligiannis Tilemaxos
Τηλέμαχος Δεληγιάννης
Επίλεκτος Σύμβουλος Πωλήσεων, Eurolife ERB Ασφαλιστική, Μέλος MDRT.

«Θυμάμαι ως μία από τις πιο όμορφες ημέρες της παιδικής μου ηλικίας την ημέρα που η μητέρα μου μου ανακοίνωσε πως μόλις μεγαλώσω μου έχει ετοιμάσει ένα πολύ μεγάλο δώρο.
Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσα και σε ηλικία 19 ετών κατατέθηκε στον τραπεζικό μου λογαριασμό ένα «δώρο», που με βοήθησε ουσιαστικά στα πρώτα χρόνια της φοίτησής μου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς και στο ξεκίνημά μου ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος.
Στη σύγχρονη εποχή, που η ανάγκη για σπουδές είναι, σχεδόν, επιβεβλημένη και η οικονομική δυνατότητα των γονέων συρρικνώνεται, η δυνατότητα δημιουργίας ενός κεφαλαίου από τα πρώτα παιδικά χρόνια είναι η ενδεικτικότερη κίνηση. Μια κίνηση εγγυημένα ανταποδοτική, με απόλυτη διασφάλιση των χρημάτων μας από οποιονδήποτε κίνδυνο, που έχει ταυτόχρονα τον χαρακτήρα της αναγκαστικής αποταμίευσης, από τη στιγμή που δεσμευόμαστε με Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο.
Στη Eurolife ERB διαθέτουμε ένα μοναδικό αποταμιευτικό πρόγραμμα σπουδών με εγγυημένο κεφάλαιο λήξης και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη δυνατότητα μείωσης του αρχικού ασφαλίστρου έως 50% μετά την πάροδο του 1ου έτους. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε τη διατήρηση του συμβολαίου ακόμα και σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας.
Γιατί όλοι οι γονείς μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους. Είμαστε εδώ για να τους δείχνουμε τον τρόπο».

Χαρακτηριστικά προγράμματος

 • Ηλικία παιδιού: 5 ετών
 • Ετήσιο ασφάλιστρο: €1.000
 • Διάρκεια: 20 έτη
 • Εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου: €21.845,13
 • Δυνατότητα μείωσης ή αύξησης του ασφαλίστρου έως 50% μετά τον πρώτο χρόνο.
 • Δυνατότητα εξασφάλισης της συνέχειας του προγράμματος ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ζωής ή μόνιμης ολικής ανικανότητας του αντισυμβαλλομένου, με την επιλογή των συμπληρωματικών καλύψεων Απαλλαγής Πληρωμής Ασφαλίστρων:
 • ΑΠΑ σε περίπτωση θανάτου: κόστος €57 ετησίως
 • ΑΠΑ σε περίπτωση ΜΟΑ: €46 ετησίως
 • ΑΠΑ σε περίπτωση θανάτου ή ΜΟΑ: €103 ετησίως.

*Οι προτάσεις ασφάλισης που παρουσιάζονται είναι ενδεικτικές για την υποθετική περίπτωση πελάτη που δίνουμε κάθε μήνα στους ασφαλιστές. Ο κάθε ενδιαφερόμενος για ασφάλιση θα πρέπει να απευθύνεται στον ασφαλιστικό του σύμβουλο, για την απαραίτητη αναγνώριση των εξατομικευμένων του αναγκών και την πρόταση του κατάλληλου προϊόντος που καλύπτει τις ανάγκες του.


Διαβάστε επίσης: Πρόταση ασφάλισης για Νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη για άνδρα 35 ετών.

Πρόταση ασφάλισης Κατοικίας

Πρόταση ασφάλισης Παιδικό νοσοκομειακό

Πρόταση ασφάλισης Υγείας τετραμελούς οικογένειας

Πρόταση ασφάλισης Αστικής Ευθύνης παιδικού σταθμού

Πρόταση ασφάλισης Αστικής ευθύνης Ιατρού παθολόγου

Διαβάστε επίσης: Πρόταση Ασφάλισης για πλήρη Ασφαλιστική Κάλυψη Φαρμακείου

Προηγούμενο άρθροΟμαδικές Ασφαλίσεις: Γιατί με τη Eurolife ERB;
Επόμενο άρθροΓιατί πρέπει να δοθούν κίνητρα για ιδιωτική ασφάλιση υγείας;