Εταιρείες

Εργαστήριο από τη Limra σε 25 συνεργάτες της Interamerican

Τριήμερη εργαστηριακή εκπαίδευση, με τίτλο «Πώς γίνεται η πώληση στο νέο περιβάλλον χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», πραγματοποιήθηκε για 25 επιλεγμένους ασφαλιστικούς συμβούλους του εταιρικού δικτύου πωλήσεων της Interamerican.

Στο εργαστήριο, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, αναλύθηκαν οι βασικές διαδικασίες για την αποτελεσματική διεύθυνση και την επίτευξη κερδοφορίας μιας επιχείρησης. Βασικό μέρος της εκπαίδευσης αποτέλεσε και η επιχειρηματική ηθική, όπου παρουσιάσθηκαν σενάρια ρεαλιστικών καταστάσεων για την εξάσκηση και τη λήψη των σωστών αποφάσεων των εκπαιδευόμενων.

Η Interamerican, ακολουθώντας την πρακτική των παγκόσμιων χρηματοασφαλιστικών οργανισμών και στοχεύοντας συστηματικά στη συνεχή απόδοση αξίας στους συνεργάτες της, εξασφαλίζει όλη την εκπαιδευτική υποστήριξη, για να επιδιωχθεί το τρίπτυχο: Μαθαίνω, εξελίσσομαι, πετυχαίνω.

Εισηγητής ήταν o κ. Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA, Senior LIMRA Consultant & Instructor και facilitator, ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican.

Η εκπαίδευση αυτή αποτέλεσε το δεύτερο από τα τρία μέρη του εκπαιδευτικού προγράμματος «LIMRA Associate Advisor Development», που θα ολοκληρωθεί το 2023, με το εργαστήριο «Πώς να στοχεύετε και να διεισδύετε σε αγορές».


Διαβάστε επίσης: LIMRA Pacesetter για τους νέους managers του δικτύου Agency της Interamerican


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας