Διαμεσολαβούντες

Εορτασμός για τα 7α γενέθλια του Συνεργατικού Σχήματος «Πάνορμος»

Την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, το Συνεργατικό Σχήμα «ΠΑΝΟΡΜΟΣ», παρουσία σαράντα Εταίρων, γιόρτασε τα 7 χρόνια από την ίδρυσή του.

Η εκδήλωση, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, έλαβε χώρα σε μεζεδοπωλείο με θαλασσινούς μεζέδες, στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδή, αφού προηγήθηκε η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία των Συνεταίρων, στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου ο «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» ίδρυσε & διατηρεί τράπεζα αίματος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης, ο οποίος, με την ευκαιρία των γενεθλίων του σχήματος, έκανε μια ιστορική αναδρομή, θυμίζοντας αντιξοότητες που ξεπεράστηκαν, ώστε μία αρχική σκέψη να μετουσιωθεί σε πράξη, και παράλληλα παρουσίασε τα εντυπωσιακά οικονομικά στοιχεία της Εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΠΑΝΟΡΜΟΥ» τίμησε με ειδική πλακέτα τρία πρόσωπα, τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία και μετέπειτα λειτουργία του Συνεργατικού Σχήματος.

Ως ελάχιστη αναγνώριση βραβεύτηκαν ο κ. Σύρος Κοσκοβόλης, Υπεύθυνος Μονάδας Προγραμματισμού, Σχεδιασμού, Ωρίμανσης και Υλοποίησης Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων του ΕΕΑ, ο κ. Μιχάλης Μπριτζολάκης, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, και ο κ. Παναγιώτης Κολοβός, Λογιστής, Φοροτεχνικός.

Ο «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» είναι μια καινοτόμος Εταιρεία, στην οποία συνεργάζονται ανταγωνιστές, οι οποίοι έχουν κοινό όραμα, ευρύτερες ανησυχίες και ασπάζονται τις αρχές του ΕΜΕΙΣ μέσω του Συνεταιρίζεσθε. Τους ενώνει το επιχειρηματικό συμφέρον, αλλά και η Συναδελφική Αλληλεγγύη, η Επαγγελματική Δεοντολογία και η Κοινωνική Ευθύνη.

Σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς το Cluster προχωρά τo 2015 επιτεύχθηκε ο 1ος στόχος της ίδρυσης, το 2022 αποτελεί ορόσημο κερδοφορίας και τα επόμενα επτά χρόνια, με έναρξη το 2023, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη, έχει σκοπό να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη στρατηγική που στον πυρήνα της έχει την επέκταση του συνεργατικού πνεύματος, την επένδυση στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας