Εκπαίδευση

Εκπαιδευτική ημερίδα για την IDD πραγματοποιεί το ΕΙΑΣ

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, ανταποκρινόμενο σε αίτημα πολλών στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, επαναλαμβάνει την εξαιρετικά επίκαιρη επιμορφωτική ημερίδα, «Η Οδηγία IDD και οι Επιδράσεις της στην Ασφαλιστική Αγορά», την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 16:00-19:20.

Η επιμορφωτική ημερίδα έχει τους εξής κύριους στόχους:

α. Να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στα πεδία εφαρμογής της Οδηγίας IDD.

β. Να περιγράψει τα κύρια σημεία των προβλέψεών της.

γ. Να παρουσιάσει εύληπτα τα κύρια σημεία του σχετικού (Σχεδίου) Νόμου που προσδιορίζει πλέον και κατά πολύ το θεσμικό πλαίσιο της ασφαλιστικής αγοράς μας.

δ. Να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, όπως απορρέουν από την ενσωμάτωση της Οδηγίας στην εθνική μας νομοθεσία.

Εισηγητές της επιμορφωτικής ημερίδας είναι η κα Νάνσυ Βαρβιτσιώτη, Eπικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Εθνικής Ασφαλιστικής, και ο κος Νίκος Μαρκόπουλος, Δικηγόρος και Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Interamerican.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Η ανωτέρω Επιμορφωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, μέσω webinar, και στελέχη της Περιφέρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες: eias.gr

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας