ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για την Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

269

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, 09.00 – 15.45

Εισηγητές του Σεμιναρίου είναιη κα Μαρία Φαράντου,Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος τηςΈνωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, Underwriter Manager της AIG Ελλάς.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η πληρέστερη κατανόηση των εννοιών και καλύψεων των ασφαλιστηρίων Περιβαλλοντικής Ευθύνης, η ανάδειξη των σημαντικών σημείων της θεματολογίας, που μπορούν να αξιοποιηθούν στην ανάλυση αναγκών δυνητικών πελατών και στην προετοιμασία της πωλησιακής προσέγγισης. Επιπλέον η επιμόρφωση και ενημέρωση των στελεχών για τις βασικές ρυθμίσεις του Π.Δ. 148/2009 με το οποίο εναρμονίστηκε η ελληνική νομοθεσία στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την Περιβαλλοντική Ευθύνη (ELD) και των αλλαγών που το θεσμικό αυτό πλαίσιο αναμένεται να επιφέρει στις εργασίες και στα προϊόντα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΌμιλος Talanx: Αύξηση 5% των λειτουργικών κερδών το 9μηνο 2014
Επόμενο άρθροΟ κ. Χρήστος Κατσάκος στην Υδρόγειο Ασφαλιστική