Εκπαίδευση

72 απόφοιτοι του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης ΕΙΑΣ και ΠΑ.ΠΕΙ.

Εβδομήντα δύο (72) επίλεκτοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, πρωτίστως Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, μέλη της Ε.Σ.Α.Π.Ε., απεφοίτησαν προσφάτως από το Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών και του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι εν λόγω απόφοιτοι του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης συμμετείχαν σε ειδική εκδήλωση απονομής των εκπαιδευτικών τίτλων τους, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κατά την εκδήλωση, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, κα Νάντια Σταυρογιάννη, ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, κ. Νίκος Σωφρονάς, και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος, κ. Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ανέπτυξαν την αξία της συστηματικής δια βίου μάθησης και τη σημασία της στην πρόοδο της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού της ασφαλιστικής αγοράς, στην απόδοση της εργασίας του και στις προοπτικές εξέλιξής του, ενώ τόνισαν τη σημαντικότητά της, ιδιαιτέρως εν μέσω των νεοδιαμορφωνόμενων συνθηκών της ψηφιακής εποχής μας και των απαιτήσεών της.

Σε επίρρωση των ανωτέρω, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Ρούσσης, και ο Γενικός Γραμματέας της, κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος, υπογράμμισαν το διαρκές ενδιαφέρον του Δ.Σ. της Ένωσης και του Προέδρου της, κ. Γιάννη Τοζακίδη, στην εκπαίδευση, επιμόρφωση και μετεκπαίδευση των στελεχών της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ως ισχυρών «μοχλών» προόδου πελατοκεντρικής αντίληψης και ανάπτυξης των εργασιών τους, σημειώνοντας μάλιστα τη συνεχή διεύρυνση της συνεργασίας της Ένωσης με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών, στο πλαίσιο των πλέον καινοτομικών πυλώνων του Εκπαιδευτικού Προγράμματός του.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας