Η Allianz στηρίζει έμπρακτα τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου

4971
Ο κ. Ανδρέας Τταφούνας, Γενικός Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Allianz στην Κύπρο, και η κα Τασούλα Γεωργιάδου, Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

Η Allianz, ενθαρρύνοντας διαχρονικά τους ανθρώπους ώστε να αισθάνονται έτοιμοι για ζωή, προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου. Συμβάλλοντας στους σκοπούς του, η εταιρεία προσέφερε στον οργανισμό ένα νέο, επταθέσιο όχημα, που θα διευκολύνει τη μεταφορά των μελών του στις καθημερινές τους δραστηριότητές.

Η επίσημη παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου, κα Τασούλας Γεωργιάδου, στις 28 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Παρέμβασης στη Λεμεσό. Πρόκειται για το πρώτο εξειδικευμένο Κέντρο Παρέμβασης για αποκατάσταση, εκπαίδευση, θεραπεία, προστασία και απασχόληση για παιδιά και ενήλικες που παρουσιάζουν το σύνδρομο του Αυτισμού.

Η ίδια η κα Γεωργιάδου δήλωσε σχετικά: «Λίγο πριν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, λάβαμε το καλύτερο δώρο από την Allianz. Ένα νέο όχημα που κάνει πιο εύκολη τις καθημερινές μετακινήσεις για τα μέλη μας. Ευχαριστούμε θερμά τη διοικητική ομάδα της Allianz, για τη γενναιόδωρη χορηγία και τη συμβολή τους στη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων μας».

Ο κ. Ανδρέας Τταφούνας, Γενικός Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Allianz στην Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Η Allianz στέκεται διαχρονικά αρωγός στο πλευρό φορέων οι οποίοι, μέσω του έργου τους, ανακουφίζουν και θωρακίζουν έμπρακτα ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Εύχομαι αυτή η δωρεά να γίνει το όχημα που θα μεταφέρει για πολλά χρόνια, με ασφάλεια, τα μέλη του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου και τα όνειρά τους, ώστε να αισθάνονται, καθημερινά, έτοιμα για ζωή».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: Υποστήριξε τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας για την Οδική Ασφάλεια του Ι.Ο.ΑΣ.
Επόμενο άρθρο72 απόφοιτοι του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης ΕΙΑΣ και ΠΑ.ΠΕΙ.