Σεμινάριο Cyber Risks Management από το ΕΙΑΣ

281

Το ΕΙΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς και των  επιχειρήσεων αλλά και το μεγάλο ενδιαφέρον και την αυξημένη συμμετοχή που είχε προ τριμήνου το νέο αυτό πρόγραμμα, πραγματοποιεί ξανά το σεμινάριο “Cyber Risks Management” με δύο από τους πλέον εξειδικευμένους και καταρτισμένους στο θέμα αυτό εισηγητές, αφού είναι σαφές ότι η κατάρτιση και η εκπαίδευση στο θέμα αυτό των εταιρικών στελεχών είναι πλέον απαραίτητη.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας πέντε (5) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του Ε.Ι.Α.Σ. (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, 16:00 – 20:15.

Οι εξειδικευμένοι στο σύγχρονο αυτό θέμα Εισηγητές του σεμιναρίου είναι ο κ. Κώστας Παπαδάτος, Πρόεδρος του (ISC)2 Hellenic Chapter & Business Development Director στην εταιρεία Adacom και ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος, πιστοποιημένος Cyber Insurance Risk Manager (CyRM) & Cyber Risks Advisor στην Cromar Insurance Brokers, Lloyd’s Coverholder.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η παροχή εξειδικευμένης επιμόρφωσης αναφορικά με το Cyber Risks Management, η παρουσίαση των κινδύνων που απειλούν τις σύγχρονες επιχειρήσεις, οι δυνατότητες διαχείρισής τους και η χρήση της ασφάλισης ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Σκοπός επίσης του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει μία συνολική λύση αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων παραβίασης δεδομένων, επιτρέποντας τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στις επιχειρήσεις να διαχειριστούν την αυξανόμενη ευθύνη τους λόγω της διαχείρισης μεγάλων ποσοτήτων προσωπικών δεδομένων των πελατών τους και να μετριάσουν τον κίνδυνο να θιγεί η εταιρική τους φήμη από πιθανή παραβίαση της ασφάλειας των δεδομένων αυτών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη εταιριών και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην αντιμετώπιση διαδικτυακών κινδύνων και να διευρύνουν περαιτέρω τις γνώσεις τους.

 Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016.

  Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΑτλαντική Ένωση: Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τους συνεργάτες της
Επόμενο άρθρο7+1 νέα πράγματα που ακούσαμε στην 109η Γενική Συνέλευση της ΕΑΕΕ