Ατλαντική Ένωση: Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για τους συνεργάτες της

202

Η Ατλαντική Ένωση με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των συνεργατών της έχει δημιουργήσει και προσφέρει ολοκληρωμένο και καθαρά ανθρωποκεντρικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπως ανθρωποκεντρική άλλωστε είναι και η ανάπτυξή της 46 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Εκπαίδευσης της ΕταιρΕίας σε συνέχεια της περυσινής περιόδου, όπου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις απόψεις των συμμετεχόντων, σειρά σεμιναρίων, με πληθώρα θεμάτων σε 22 πόλεις και νησιά, έχει ετοιμάσει και για φέτος ένα πλήρες εκπαιδευτικό πλάνο για τους συνεργάτες της.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του 2016 περιλαμβάνει θεματικές ενότητες που αφορούν:

  • Ανάλυση τεχνικών στοιχείων προγραμμάτων ασφάλισης όλων των Κλάδων
  • Τεχνικές ανάπτυξης δεξιοτήτων και νέες μεθόδους πωλήσεων των προϊόντων αυτών
  • Στρατηγική και management
  • Το ασφαλιστικό περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις στον τομέα των συντάξεων και της υγείας
  • Το περιβάλλον του θεσμικού πλαισίου, όπως αυτό αποτυπώνεται μέσα από Κοινοτικές Οδηγίες και την ενσωμάτωσή τους στην ελληνική Νομοθεσία.

Όλα τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Ατλαντικής Ένωσης επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια του έτους, με τρόπο ώστε να παρέχεται η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους συνεργάτες επιθυμούν να αυξάνουν ή /και να συμπληρώνουν τις γνώσεις τους στον ασφαλιστικό στίβο.

Στα σεμινάρια αυτά περιλαμβάνονται και τα εγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, με βάση την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής της ΤτΕ 45/2014, στο πλαίσιο της επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Με το πέρας των συγκεκριμένων σεμιναρίων και υπό την προϋπόθεση επιτυχούς αξιολόγησης, αποστέλλεται η σχετική Βεβαίωση Περαίωσης. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των βεβαιώσεων αυτών [15 ωρών κατ’ ελάχιστο ετησίως και για τους 3 Τομείς και συνολικά 75 ωρών στην πενταετία], είναι απόλυτα αναγκαία για την ανανέωση της επαγγελματικής άδειας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η παρακολούθηση των σεμιναρίων αυτών φιλοδοξούμε να συμβάλλει στη συνεχή αναβάθμιση των γνώσεων και στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Η Ατλαντική Ένωση τόσο για το 2015, όσο και για το 2016, διαθέτει το σύνολο των σεμιναρίων της δωρεάν προς τους συνεργάτες της.

Αρκετά σύντομα, θα γνωστοποιηθεί το πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα [ημερομηνίες/ώρες και θεματική ενότητα], ώστε όλοι οι συνεργάτες μας να έχουν τη δυνατότητα έγκαιρου προγραμματισμού.

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΕΜΑ στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Cyber Risks Management από το ΕΙΑΣ