Διεθνή

Ειδική κάλυψη για όσους νοικιάζουν τα σπίτια τους σε sites, όπως το Airbnb

Μετά από κάποιες περιπτώσεις υψηλού προφίλ ιδιοκτητών ακινήτων που η ιδιοκτησία τους καταστράφηκε από τους επισκέπτες όταν έβαλαν τα σπίτια τους σε λίστες ιστότοπων ενοικίασης, η ασφαλιστική εταιρεία Admiral προσφέρει ειδική κάλυψη στα ασφαλιστήριά της για να εξασφαλίσει όσους θέλουν να νοικιάζουν τα σπίτια τους αλλά ανησυχούν για τις ζημιές.

Όπως διαβάζουμε στο globalreinsurance.com, η εξειδικευμένη στην ασφάλιση σπιτιού Admiral πρόσθεσε την κάλυψη Host Insurance ως επιλογή σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας. Τα sites ενοικίασης σπιτιών, όπως το Airbnb, που  επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σπιτιών να εκμισθώνουν δωμάτια ή και ολόκληρη την ιδιοκτησία του βραχυπρόθεσμα σε τρίτα άτομα, έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Η Admiral είναι η πρώτη μεγάλη ασφαλιστική που προσφέρει συγκεκριμένες καλύψεις που αφορούν το home sharing. Η κάλυψη μπορεί να προστεθεί σε όλα τα συμβόλαια τηλεφωνικά. Οι πελάτες μπορούν να νοικιάζουν το σπίτι τους για έως και 90 ημέρες.

Η Admiral θα αντιμετωπίσει τις σχετικές αξιώσεις με τον ίδιο τρόπο όπως και τις κλασικές απαιτήσεις από την ασφάλιση σπιτιού.

Η ασφαλιστική ελπίζει ότι η κίνηση αυτή θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να ενταχθούν σε Home sharing websites. H Admiral είναι η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει συγκεκριμένες ασφαλιστικές καλύψεις για όποιον θέλει να νοικιάσει το σπίτι του μέσω των Wimdu, onefinestay, Homestay, καθώς και Airbnb.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας