Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για νέους Πραγματογνώμονες

 

Το ΕΙΑΣ σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Πραγματογνωμόνων σχεδίασε και θα υλοποιήσει το Β΄ Μέρος του Προγράμματος εκπαίδευσης και κατάρτισης για νέους Πραγματογνώμονες  που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα αυτό.

Να σημειωθεί ότι τα δύο χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερα μακροχρόνιας διάρκειας Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης και πιστοποίησης πραγματογνωμόνων του Κλάδου Αυτοκινήτων, στα οποία συμμετείχαν στο σύνολο τους πάνω από 100 εν ενεργεία πραγματογνώμονες. Το ενδιαφέρον

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 35 εκπαιδευτικών ωρών και αποτελείται από δύο βασικές Ενότητες, τις οποίες καλύπτουν εξειδικευμένοι εισηγητές – συνεργάτες του ΕΙΑΣ. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014.  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106 στον 5ο όροφο. 

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν το ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλουν τη Αίτηση  Συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014.

Σκοπός του προγράμματος είναι οι νέοι στο επάγγελμα να αποκτήσουν την κατάλληλη θεωρητική και πρακτική γνώση, στο συγκεκριμένο αντικείμενο με το περιεχόμενο των υπηρεσιών που προσφέρουν και εφαρμόζονται στον κλάδο των αυτοκινήτων. Αυτό καθιστά τον ρόλο του πραγματογνώμονα ιδιαίτερα σημαντικό και τους παρέχει μία πλήρη εκπαίδευση και κατάρτιση στο επάγγελμα τους.

Αναλυτικές πληροφορίες του προγράμματος (εγκύκλιος – θεματολογία – κόστος – αίτηση συμμετοχής)

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας