Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σ.Υ.Α.Ε.

227

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στη Eurolife ERB Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της δράσης του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (Σ.Υ.Α.Ε.). Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά  αιμοδοσία του Σ.Υ.Α.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους.

Οι ανάγκες αίματος στη χώρα μας είναι αυξημένες και οι ποσότητες αίματος που καταναλώνονται ετησίως ξεπερνούν τις 600.000 μονάδες. Το ποσοστό των ατόμων που δίνουν αίμα σήμερα αντιστοιχεί περίπου στο 6% του πληθυσμού και στόχος κάθε Τμήματος Αιμοδοσίας στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, είναι να εξασφαλίσει επάρκεια αίματος με τη συλλογή του από τακτικούς εθελοντές αιμοδότες.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία των 10 λεπτών που σχεδόν όλοι μας μπορούμε να διαθέσουμε για να σώσουμε μία ζωή, οι άνθρωποι της Eurolife ERB Ασφαλιστική συμμετείχαν έμπρακτα, προσφέροντας το πολύτιμο δώρο της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού.

Προηγούμενο άρθροInterasco: 8ήμερο ταξίδι στην Αφρική
Επόμενο άρθροInteramerican: Άμεση Ιατρική Βοήθεια και στο Δήμο Σερίφου