Κύπρος

Universal Life: Ασφαλιστικό συνέδριο που «ανέτρεψε τα δεδομένα»

Με  μήνυμα «Ανατρέπουμε τα Δεδομένα», πραγματοποιήθηκε στις 28/09/2017, στo CineStudio του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Παγκύπριο ασφαλιστικό συνέδριο της Universal Life, στο οποίο συμμετείχε το σύνολο του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος Γιώργος Γεωργίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής, Δρ. Ανδρέας Κ. Κρητιώτης, και μέλη της Ανώτερης Διεύθυνσης και του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, Δρ. Ανδρέας Κρητιώτης, μίλησε για τα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής όπου ο καταναλωτής διαθέτει πλέον τη δική του φωνή.

Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου έγινε όπως είπε πολύ πιο σύνθετος και δύσκολος, αφού καλείται να εξυπηρετεί ένα πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Ως εκ τούτου, όπως ανέφερε, στόχος της Universal Life είναι να εφοδιάσει το ασφαλιστικό της δυναμικό με πρωτοποριακά εργαλεία, ώστε να είναι έτοιμο όχι μόνο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και να προσφέρει προστιθέμενη αξία στο πελατολόγιο του.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κος Κούλλης Σαββίδης, μίλησε με τη σειρά του για τη δυναμική που αποκτά η Universal Life, μέσα από τη συνεργασία της με την Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, καθώς και τις καινούριες προοπτικές που δημιουργούνται.

Αναφέρθηκε επίσης,  στα νέα σύγχρονα εργαλεία που αναπτύσσει η Εταιρεία, που σύντομα θα έχουν στη διάθεση τους οι ασφαλιστικοί της σύμβουλοι για εκπαίδευση και καλύτερη ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών του πελάτη, ώστε να του προσφέρεται η πιο ιδανική λύση.

Τόνισε ακόμη ότι η Εταιρεία θα πετύχει την «ανατροπή» στηρίζοντας το ασφαλιστικό δυναμικό της,  επενδύοντας στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και κατευθύνοντας το σε ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο ρόλο εξειδικευμένου συμβούλου.

Ιδιαίτερη στιγμή στο συνέδριο, αποτέλεσε η ομιλία του επίσημου προσκεκλημένου, του κορυφαίου διεθνή υπερμαραθωνοδρόμου Γιάννη Κούρου, ο οποίος έχει καταρρίψει πάνω από 150 παγκόσμια ρεκόρ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, το μυστικό της επιτυχίας έγκειται στη δυνατότητα κάθε ατόμου να ξεπερνά τον εαυτό του και να ανατρέπει τα δεδομένα, έχοντας ως κύριο όπλο τη δύναμη της ψυχής και την πνευματικότητα.

Μίλησε επίσης για τις αξίες της προσπάθειας, της επιμονής και της θέλησης καθώς επίσης και του αγωνιστικού πνεύματος, που υπερνικούν κάθε εμπόδιο όταν επιστρατεύονται τόσο οι σωματικές αλλά κυρίως οι πνευματικές δυνάμεις.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας