Κύπρος

Συνεργασία Interamerican και Universal Life στην Κύπρο

Ανακοίνωση μιας πρωτοποριακής συνεργασίας στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά έδωσαν στη δημοσιότητα η Interamerican και η Universal Life.

Οι δύο οργανισμοί, αξιοποιώντας από κοινού τις δυνάμεις τους προσφέρουν μια καινοτόμο ασφαλιστική εμπειρία, με «όχημα» την ψηφιακή τεχνολογία, καθώς και την πείρα και τεχνογνωσία που διαθέτει το ασφαλιστικό δίκτυο της Universal Life. Η συνεργασία αναμένεται να προσδώσει μια νέα δυναμική ανάπτυξης στην τοπική ασφαλιστική αγορά, στους κλάδους Γενικών Ασφαλίσεων μέσω της παρουσίας της Interamerican στην Κύπρο και της θυγατρικής εταιρείας Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης της Universal Life, Universal Insurance Agency (UIA).

Κεντρικό άξονα της συνεργασίας Interamerican – UIA αποτελεί η ψηφιοποίηση της πλατφόρμας επικοινωνίας μεταξύ ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και πελάτη για προγράμματα ασφάλισης Αυτοκινήτου και Κατοικίας, με τη βοήθεια συγχρόνων τεχνολογικών εργαλείων. Τα εργαλεία αυτά, παρέχουν τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης συμβολαίων με μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο, προσφέροντας παράλληλα και μια σειρά από διαδικασίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, προς διευκόλυνση τόσο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή όσο και του πελάτη.

Αναφερόμενος στη συνεργασία, ο πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Universal Life, κ. Έβαν Γαβάς, δήλωσε: «Η σύμπραξη με τον κορυφαίο ασφαλιστικό οργανισμό Interamerican εντάσσεται στην ευρύτερη πορεία της Εταιρείας μας προς το ψηφιακό μετασχηματισμό και την αυτοματοποίηση. Σε αυτό το πλαίσιο, η  καινούργια αυτή συνεργασία ευθυγραμμίζεται πλήρως με το στόχο της UIA να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις νέες τάσεις της αγοράς, προσφέροντας ψηφιοποιημένες λύσεις». 

«Η επιτυχημένη παρουσία μας στην Κύπρο με το brand της Anytime από το 2017, μας ώθησε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην τοπική αγορά αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας, αυτή τη φορά μαζί με τη διαχρονικά δυναμική πορεία της Universal Life. Η κίνηση της συνεργασίας δεν είναι τυχαία, αφού διαπιστώσαμε ότι με τους νέους συνεργάτες μας συνδέει το ίδιο όραμα για ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο, ψηφιακό ασφαλιστικό μέλλον», τόνισε σχετικά ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Interamerican.

Τα προγράμματα ασφάλισης Αυτοκινήτου και Κατοικίας είναι διαθέσιμα από 1η Ιουνίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Ασφαλιστικούς τους Συμβούλους για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας