Δράσεις ΕΚΕ

Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από τον Δήμο Γλυφάδας, στις 24 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του 6ου Δημοτικού Γηπέδου Στίβου της Γλυφάδας.

Η Εταιρεία έδωσε το παρών με ειδικό stage, μοιράζοντας δώρα και ασφαλίζοντας την κατάμεστη εκδήλωση από γονείς και παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως και 5 ετών.

Το Baby Run festival είχε στόχο την υποστήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού».  Κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στο festival, πρόσφερε το συμβολικό ποσό του 1€ για τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Τα νήπια είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποδηλατικές τους επιδόσεις και να αγωνιστούν στη  ειδικά διαμορφωμένη πίστα του γηπέδου, να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους με διαδραστικά παιχνίδια με animateur και να πάρουν μέρος σε live shows. Σε αυτή  την εκδήλωση όλα τα παιδιά ήταν νικητές και βραβεύονταν με μετάλλια, επαίνους, μπαλόνια, σφυρίχτρες και άλλα πολλά δώρα.

«Η Εθνική Ασφαλιστική αρωγός πάντα της σύγχρονης οικογένειας στηρίζει ενέργειες που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και στην υποστήριξη των αδύνατων κοινωνικών ομάδων», επισημαίνει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε..

Η Εθνική Ασφαλιστική Κύριος Χορηγός και στο 4ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

Η Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival
Η Ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής που συμμετείχε στο 4ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε ως κύριος χορηγός στον 4ο φιλανθρωπικό Υπεραμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», ο οποίος εφέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «για την Εθνική Ασφαλιστική, τέτοιες αγωνιστικές διοργανώσεις οι οποίες καλλιεργούν την ευγενή άμιλλα και παράλληλα προτάσσουν αισθήματα μέριμνας και κοινωνικής προσφοράς, αποτελούν δέσμευση και επιταγή.

Όπως εμπράκτως έχει αποδείξει και μέσω άλλων αντίστοιχων διοργανώσεων, η Εθνική Ασφαλιστική διεκδικεί την ανάληψη χορηγιών, επιβεβαιώνοντας έτσι την εταιρική της ευαισθησία και ανθρωπιά στο κοινωνικό-πολιτιστικό γίγνεσθαι».

Η επιτυχία του εφετινού  αγώνα –που ολοκληρώθηκε, έπειτα από 50 ώρες, το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Παραλία– ήταν πρωτοφανής, τόσο από πλευράς της συνολικής απόστασης που καλύφθηκε όσο και των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς και κάτοικοι της Βορείου Ελλάδας ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα και περπάτησαν ή έτρεξαν, προσφέροντας χιλιάδες ευρώ σε φιλανθρωπικές δράσεις. Συνολικά καλύφθηκαν 30.721 χιλιόμετρα, ενώ συγκεντρώθηκε το ποσό των 15.360,5 ευρώ – αριθμοί σχεδόν διπλάσιοι σε σχέση με την περσινή διοργάνωση. Τα χρήματα πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση των δύο παιδικών συλλόγων «Φίλων Μέριμνας», «Φίλων Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, Αλέξανδρος Συμεωνίδης», αλλά και της εθελοντικής οργάνωσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας