Η Ορίζων Ασφαλιστική “ταξιδεύει στ’ όνειρο” με τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ

894
orizon mousika synola ert layrio

Η Ορίζων Ασφαλιστική ήταν μέγας χορηγός της συναυλίας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ «Ταξίδι στ’ όνειρο», με θέμα αγαπημένα τραγούδια από σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου  στο Τεχνολογικό-Πολιτιστικό Πάρκο του Δήμου Λαυρεωτικής.

«Σε μία περίοδο όπου ο πολιτισμός πλήττεται από τη γενικότερη οικονομική δυσφορία, η Ορίζων επιλέγει να στηρίξει τις τέχνες συμμετέχοντας, ως χορηγός, σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του Δήμου Λαυρεωτικής. Με τέτοιου είδους δράσεις στόχος μας είναι να αναδείξουμε το πλούσιο ελληνικό καλλιτεχνικό έργο, αλλά και να σταθούμε δίπλα σε αξιόλογους καλλιτέχνες, επισημαίνοντας τον καταλυτικό ρόλο της τέχνης σε περιόδους ύφεσης.  Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους», τόνισε σχετικά με τη χορηγία ο κ. Χρήστος Αχής, εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας.

Τη Διεύθυνση της ορχήστρας υπέγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τα τραγούδια της βραδιάς ερμήνευσε η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Βασίλης Γισδάκης και ο Γιάννης Καρυτινός.

Σχετικά με τις επόμενες ενέργειες της Ορίζων στο πλαίσιο του σχεδίου δράσεων για τον πολιτισμό ο κ. Αχής ανέφερε:

«Βεβαίως θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρείας μας ήταν και είναι η στήριξη και η ανάδειξη των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητικού ιδεώδους».

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ορίζων αλλά και για τις Δράσεις μας για τον Πολιτισμό.

Προηγούμενο άρθροΚώδικα Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας για τα μέλη του συνέταξε ο ΣΕΣΑΕ
Επόμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική περήφανος χορηγός του 1ου Baby Run Festival