Το παράδειγμα της Ευρωπαϊκής Πίστης

347

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τους χειρισμούς του κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, που αφορούν όχι μόνον στο σήμερα αλλά και στο αύριο της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Η μοναδική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία που παραμένει εισηγμένη στο ελληνικό Χρηματιστήριο και μία από τις λίγες ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες που διαμορφώνουν τις βάσεις παρουσίας για την επόμενη μέρα.

Οι αντικειμενικές αντιξοότητες όλων των εθνικών επιχειρήσεων δεν βρίσκουν τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή Πίστη το έδαφος εκείνο που πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι πεπρωμένο…

Ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, κατά την ταπεινή μας άποψη, αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου που πιστεύει και επιτυγχάνει εκεί όπου και οι συνθήκες ακόμα δεν το επιτρέπουν.

Έχει μακρά διαδρομή η Ευρωπαϊκή Πίστη και αξίζει κανείς να τη μελετήσει. Ασφαλώς θα προκύψουν οφέλη και βεβαίως η πίστη, ότι και ευρωπαϊκή και ελληνική μπορεί να παραμείνει.

Στις 24 Μαΐου και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, αίθουσα Grand Ballroom, ο κ. Χρ. Γεωργακόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου, θα μιλήσει για την είσοδο των νέων στρατηγικών εταίρων στο μετοχικό κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Πίστης ΑΕΓΑ.

Ασφαλώς τα όσα θα πει θα είναι και ενδιαφέροντα και ουσιαστικά.

Προηγούμενο άρθροΗ AIB με τη NASCO FRANCE δυναμικά στη Ναυτιλία
Επόμενο άρθροΙκανοποιημένος ο όμιλος Talanx για τα αποτελέσματα Α’ τριμήνου 2016