Εταιρείες

Ενοποιήθηκαν Allianz ΑΕΔΑΚ & Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management

Η ενοποιημένη οντότητα, «Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων», που προέκυψε από τη νομική συνένωσητης Allianz ΑΕΔΑΚ και της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management, διαθέτει πλέον ενιαίο υπό διαχείριση χαρτοφυλάκιο αξίας περίπου 1 δισ. Ευρώ, καθιστώντας την ισχυρό παίκτη με πρωταγωνιστική θέση στην αγορά.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων από την 1η Νοεμβρίου 2023, εφαρμόζει τον στρατηγικό της σχεδιασμό που εστιάζει στη διατήρηση της φιλοσοφίας του μακροπρόθεσμου επενδυτή και στη διεύρυνση των παρεχόμενων επενδυτικών λύσεων.

Συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιρειών, το νέο σχήμα επιδιώκει να γίνει η πρώτη επιλογή των πελατών, προσφέροντας πάντοτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Η Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαθέτει συνεργάτες και καταξιωμένα στελέχη με άρτια εκπαίδευση, πολυετή εμπειρία και γνώση τόσο της εγχώριας όσο και των ξένων κεφαλαιαγορών και χρηματαγορών. Αξιοποιώντας σύγχρονες  τεχνικές, οι διαχειριστές και τα στελέχη της Εταιρείας, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επενδυτή. Ο κ. Θωμάς Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από την Allianz Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να εδραιώνουμε σταθερές σχέσεις μαζί τους, με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό και τον ουσιώδη διάλογο. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε με απρόσκοπτή αφοσίωση, για να προσφέρουμε συνεχή κατάρτιση στους ανθρώπους μας, για να μπορούμε από κοινού να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, αφουγκραζόμενοι τα συνεχώς μεταβαλλόμενα δεδομένα της αγοράς».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας