Συνεταιριστική Ασφαλιστική: Αποζημιώνει άμεσα τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές

792

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική ενεργοποιεί άμεσα τον μηχανισμό αποζημίωσης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο υποστήριξης των ασφαλισμένων της που επλήγησαν από τις πυρκαγιές σε Βόρεια και Ανατολική Αττική προ ολίγων ημερών, αλλά και σε όσες ακόμη περιοχές δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται ακόμη, ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό καταβολής αποζημίωσης, στηρίζοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν στην Εταιρεία την περιουσία τους. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έχει ξεκινήσει ήδη από σήμερα, 29/07/2022, την καταβολή των αποζημιώσεων, στους ιδιοκτήτες των ασφαλισμένων κατοικιών που επλήγησαν από την φωτιά, ανακουφίζοντάς τους σημαντικά από τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν τις τελευταίες ημέρες, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω μέτρα στήριξης, μέσω της διευκόλυνσής τους στην πληρωμή των ασφαλίστρων τους.

Ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, δήλωσε: «Η σκέψη όλων μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν τόσο άδικα από τις πυρκαγιές. Με την ευχή και την ελπίδα ότι δεν θα βιώσει κανείς ξανά παρόμοιες συνθήκες, υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους ασφαλισμένους μας και θέτουμε τις αποζημιώσεις ως απόλυτη προτεραιότητά μας αυτή τη δεδομένη χρονική περίοδο. Σκοπός μας δεν είναι μόνο η καταβολή των αποζημιώσεων, αλλά και η ταχύτητα με την οποία μεριμνούμε να τις καταβάλλουμε, προκειμένου να μην ταλαιπωρούνται περαιτέρω οι συμπολίτες μας που έχουν υποστεί τέτοια καταστροφή».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΚαι στην περίπτωση της Frigoglass αποδεικνύεται περίτρανα η σημασία της ασφάλισης
Επόμενο άρθροInteramerican: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα AES της LIMRA