Εκπαίδευση

Interamerican: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα AES της LIMRA

Στο πλαίσιο της σημαντικής επένδυσης που πραγματοποιεί η Σχολή Management της Ιnteramerican, τον Ιούλιο, ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στους Δελφούς, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Agency Εnhancement Series (AES) της LIMRA. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ιnteramerican και συμμετείχαν 21 Agency και Unit managers του εταιρικού δικτύου πωλήσεων.

Η τετραήμερη εκπαίδευση, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, είχε στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στη βελτίωση της οργάνωσης του γραφείου τους, υιοθετώντας νέες πρακτικές για τη στελέχωση και την ανάπτυξη ασφαλιστικών συμβούλων. Οι εκπαιδευτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν περιλάμβαναν θεματολογία, όπως εφαρμογή μεθόδων αναζήτησης και προσέγγισης δυνητικών συνεργατών, βελτίωση δεξιοτήτων για την προσέλκυση ποιοτικών υποψηφίων, υιοθέτηση εργαλείων για την επιτυχή μετάβαση των συνεργατών στη νέα τους καριέρα και σχεδιασμό πλάνου εξατομικευμένης ανάπτυξης για τους συνεργάτες, μέσω παρακολούθησης και διαχείρισης της απόδοσης.

Εισηγητές ήταν o κ. Μανώλης Κυριάκου, senior regional executive της LIMRA and LOMA και senior LIMRA consultant and instructor, και ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican. Η Σχολή Management της Interamerican καλύπτει την ανάγκη για κατάρτιση και ανάπτυξη ηγετών που εστιάζουν στο μέλλον, παρουσιάζοντας νέες προοπτικές, γνώσεις και εργαλεία για να μεγιστοποιήσουν τις ικανότητές τους. To 2022 θα ολοκληρωθεί ο κύκλος εκπαιδεύσεων των Agency και Unit managers της εταιρείας που στοχεύουν να λάβουν την σημαντική διάκριση CIAM (Chartered Insurance Agency Manager) της LIMRA.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας