Εταιρείες

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της MetLife

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής της MetLife, κ. Michel Khalaf. Η συνάντηση του κ. Khalaf με τον Έλληνα Πρωθυπουργό έγινε στις 8 Μαΐου, στο Μέγαρο Μαξίμου, μέσα σε κλίμα φιλικό και εγκάρδιο, όπως προκύπτει από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που εξασφαλίσαμε.

Η έλευση του κ. Khalaf στη χώρα μας έγινε προκειμένου να τιμήσει τη λαμπρή επέτειο των 50 χρόνων της MetLife στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας, και με τη φυσική του παρουσία, τη σημασία που αποδίδει ο παγκόσμιος ασφαλιστικός κολοσσός στους ανθρώπους του στη χώρα μας και στην ελληνική ασφαλιστική αγορά γενικότερα.

Η γιορτή των 50 χρόνων της MetLife στη χώρα μας προσδίδει κύρος και ποιότητα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ενώ τα επιτεύγματα και οι προοπτικές της Εταιρείας αποτελούν μέτρο αναφοράς.

Ο κ. Khalaf διαβεβαίωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι η MetLife θα συνεχίσει την πορεία της, εφαρμόζοντας τη στρατηγική της προς το 2016, με τη βεβαιότητα ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, βασισμένο στα στέρεα θεμέλια που έχουν θέσει, όλα αυτά τα χρόνια, οι Έλληνες συνεργάτες της.

Διαβεβαίωσε και τον Πρωθυπουργό, όπως και τους ανθρώπους της MetLife, ότι «έχουμε ένα συναρπαστικό ταξίδι μπροστά μας, συνεχίζοντας πάντα με γνώμονα την παροχή εξαιρετικών και καινοτόμων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας».

Τέλος, στη συνάντησή του με τον κ. Σαμαρά, ο κ. Khalaf συνοδευόταν από τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της MetLife στην Ελλάδα, κ. Δημήτρη Μαζαράκη και τον επικεφαλής Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, κ. Μιχάλη Χατζηδημητρίου, που και αυτοί είχαν την ευκαιρία να διαβεβαιώσουν τον Πρωθυπουργό για τη συμμετοχή και τις προοπτικές της Εταιρείας στη μεγάλη προσπάθεια που συντελείται στη χώρα μας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας