Εταιρείες

Στο 234% ο Δείκτης Φερεγγυότητας της GasanMamo Insurance

Την Ετήσια Έκθεση Αποτελεσμάτων της καθώς και την Έκθεση Φερεγγυότητας και Χρηματοοικονομικής Κατάστασης (ΕΦΧΚ) για το 2017 δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η GasanMamo Insurance (GMI), σύμφωνα με τις οποίες πέτυχε το 2017 αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 13,6%, ενώ ο δείκτης φερεγγυότητας της διατηρήθηκε σε εξαιρετικά ποσοστά αγγίζοντας το 234%.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2018 με αποκλειστικό αντιπρόσωπο την ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, αναφέρει ότι το ποσοστό αυτό κατατάσσει την GMI στην 2η θέση από πλευράς Δείκτη Φερεγγυότητας, μεταξύ  των ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων, και στην 4η θέση αν συμπεριληφθούν και οι εταιρείες Ζωής.

Μάλιστα, ο κ. Julian Mamo, Διευθύνων Σύμβουλος της GMI, κάνει στο εισαγωγικό του σημείωμα ειδική αναφορά στην πρόσφατη επέκταση της εταιρείας στην ελληνική αγορά, σημειώνοντας: «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, αλλά παραμένουμε και ανοιχτοί σε νέες ευκαιρίες και αγορές που συμβαδίζουν με τους στρατηγικούς μας στόχους και παραμέτρους. Το 2018 ανυπομονούμε για την είσοδο μας στην ελληνική αγορά και είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε συμπορευτεί με συνεργάτες με τους οποίους θα αναπτύξουμε μια μακροχρόνια, αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Το σχήμα που έχει διαμορφωθεί είναι συμβατό με τη συνετή μας προσέγγιση, επιτυγχάνοντας υψηλό επίπεδο ελέγχου και περιορισμένο κίνδυνο.

Είμαστε σίγουροι ότι η GasanMamo Insurance έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της, αποφασισμένη να κρατήσει τον πελάτη στο επίκεντρο όλων της των δραστηριοτήτων, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι προσφέρει προστιθέμενη αξία σε όλα της τα συνεργαζόμενα μέρη».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας