Στις 5 Νοεμβρίου το 4th Compliance Conference

1869

O Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) σε συνεργασία με τη ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνουν το 4th Compliance Conference με τίτλο: «Building the Compliance Function of the new era», την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της International Compliance Association, της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάδος,του ΣΕΒ, του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Association of Certified Sanctions Specialists (ACSS).

Το Συνέδριο που αποτελεί πλέον θεσμό και έχει καθιερωθεί ως το πιο ενδιαφέρον στον χώρο των επαγγελματιών του κλάδου, απευθύνεται σε στελέχη κανονιστικής συμμόρφωσης, εσωτερικού ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, σε εμμίσθους δικηγόρους, οικονομικούς διευθυντές, εποπτικούς φορείς κ.ά. και κάθε χρόνο, προσελκύει περισσότερους από 250 συμμετέχοντες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. 

Η βασική θεματική του Συνεδρίου είναι o κίνδυνος μη συμμόρφωσης με τα κανονιστικά πλαίσια, όπως επιβάλλονται από τις κατά περίπτωση Αρμόδιες Αρχές. Ο εντοπισμός, η αξιολόγηση και η διαχείριση του κινδύνου αυτού, είναι η αέναη συζήτηση και συχνά η διαμάχη μεταξύ των επιχειρηματικών δράσεων και της συμμόρφωσης στους κανόνες. Τα όρια και η αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου είναι ορισμένες από τις πτυχές που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Θεματικές ενότητες:

• Virtual Assets
• Anti-Money Laundering (AML)/ Sanctions
• Οικονομικό Έγκλημα/ Διαφθορά
• Data Privacy
• ESG/Ethics

Το 4th Compliance Conference υποστηρίζουν ως χάλκινοι χορηγοί οι εταιρείες: ΕΥ, Fraud Line, KBVL Law Firm και ως χορηγοί οι εταιρείες: Alpha Bank, Eurobank, OTE

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα του συνεδρίου εδώ ή να επικοινωνήσουν: Ε: [email protected] | Τ: 210 3678967

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΤελετή Απονομής Βραβείων Life Plan 2021
Επόμενο άρθροΣτην ηγετική ομάδα της Maxima Insurance η Βασιλική Μόρφη