Διαμεσολαβούντες

Στην ηγετική ομάδα της Maxima Insurance η Βασιλική Μόρφη

Η κα Βασιλική Μόρφη ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Maxima Insurance, στο πλαίσιο της ταχύτερης ανάπτυξης της εταιρείας και της ενίσχυσής της με εξιδεικευμένα στελέχη του ασφαλιστικού χώρου.

Η κα Βασιλική Μόρφη έχει εμπειρία στην ανάπτυξη τραπεζικών corporate πελατών, νέων πελατών και cross selling ασφαλιστικών υπηρεσιών, καθώς και στην αποτελεσματική κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών μεγάλων επιχειρήσεων. Τα τελευταία 22 έτη η Βασιλική Μόρφη έχει εργαστεί στην ασφαλιστική αγορά ως στέλεχος και επικεφαλής σε ομάδες πωλήσεων με σημαντικά επιτεύγματα. Η ένταξή της στη Maxima Insurance αποδεικνύει τη δυναμική της εταιρείας, που εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό της και προσελκύει σημαντικά στελέχη του ασφαλιστικού χώρου.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα η ένταξή μου στην ομάδα της Maxima Insurance. Με κέρδισε η πελατοκεντρική της κουλτούρα και η πρόκληση που μου δόθηκε να ενταχθώ σε μια εταιρεία με τόσο γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης. Από τη νέα μου θέση ευελπιστώ να συμβάλω στο όραμα, το στρατηγικό πλάνο και τους στόχους της εταιρείας, δίνοντας περαιτέρω αξία στις υπηρεσίες προς τους πελάτες μας και στην επίτευξη ακόμα στενότερων σχέσεων με την ασφαλιστική αγορά. Σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες και συναδέλφους μου, είμαι βέβαιη ότι θα υπηρετήσουμε την πελατοκεντρική φιλοσοφία, δημιουργώντας tailor-made προϊόντα με γνώμονα την παροχή σύγχρονων, καινοτόμων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που απολαμβάνουν οι πελάτες της Maxima Insurance από το 2005», δήλωσε η κ. Βασιλική Μόρφη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας