Στην Κύπρο ενδυναμώνεται η CMA με τη συνεργασία της Πασκάλ & Στρατής

14625
Xristofidis Stratis

Η κυπριακή ασφαλιστική αγορά και οι προοπτικές που αυτή συγκεντρώνει, αλλά και οι ανάγκες στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνεται, ήταν οι λόγοι που γέννησαν τη συνεργασία της Πασκάλ & Στρατής Α.Ε. και της CMA Surveyors  Loss adjusters S.A.

Ο κ. Μάρκος-Δράκος Χριστοφίδης υποδέχτηκε στις 25 Σεπτεμβρίου στα νεότευκτα γραφεία της εταιρείας, (Στασινού 1, Έγκωμη), την ηγεσία της Πασκάλ & Στρατής Α.Ε. και τα στελέχη της. Ξενάγησε τους εταίρους του στα 170 τ.μ. της έκτασης των γραφείων και ακολούθως, το απόγευμα, όλοι μαζί, υποδέχτηκαν στελέχη της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς σε ανοιχτή εκδήλωση.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Patio Cocktail Wine Tapas Bar της Λευκωσίας και εκεί διατυπώθηκαν οι ευχαριστίες προς την κυπριακή ασφαλιστική αγορά αλλά και η ενημέρωσή της για όσα είναι διατεθειμένο το σχήμα να προσφέρει για την εύρυθμη προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλιστικών εταιρειών και των στελεχών τους.

Απ’ όσα χαρακτηριστικά τόνισαν ο κ. Μάρκος-Δράκος Χριστοφίδης και ο κ. Παναγιώτης Στρατής, είναι ισχυρά ένδειξη πλέον, με την παρουσία της Πασκάλ & Στρατής και της CMA Surveyors Loss adjusters S.A., ότι η ασφαλιστική αγορά της Κύπρου διαθέτει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως εκτίμηση ζημιών Γενικών κλάδων, Διακοπή εργασιών, Συμβάντα μαζικών καταστροφών και περιβαλλοντικές ζημιές.

Η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεση των ασφαλιστικών εταιρειών για τη διερεύνηση ατυχημάτων σε σχέση με συμβόλαια αστικής ευθύνης και ευθύνης εργοδότη, εκτιμήσεις ζημιών μεταφοράς εμπορευμάτων, εκτίμηση ζημιών σε πλοία, αλλά και προασφαλιστική αξιολόγηση και διαχείριση ζημιών.

Η γνωριμία του σχήματος με την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου έκλεισε στο όμορφο περιβάλλον του χώρου με πλούσια εδέσματα και… άκρατον οίνο.

Δημήτρης Ρουχωτάς

 

 

Προηγούμενο άρθροΠαράδειγμα προς αποφυγή η κα Νάταρ
Επόμενο άρθροΣτρατηγική συνεργασία ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ και Diastasys