Με ένα ιδιαίτερο και καινοτόμο εργαλείο πολύ-τιμολόγησης και έκδοσης ασφαλιστηρίων συμβολαίων, η SOFOS Insurance Agency SA παρέχει στους συνεργάτες της ευκολία, διαχείριση των ασφαλιστικών τους εργασιών αλλά και αύξηση των εισοδημάτων τους.

Το Sofos Portal, που αποκλειστικός του πάροχος είναι η εταιρεία μηχανογράφησης DATAWISE ΙΚΕ, δεν επικεντρώνεται μόνο στο αυτοκίνητο, αλλά και στους λοιπούς κλάδους. Με καταρτισμένο προσωπικό και συνεργασίες-κλειδιά, η SOFOS Insurance Agency δίνει το δικαίωμα στον συνεργάτη της να εκδίδει ανεξάρτητα συμβόλαια νομικής προστασίας, οδικής βοήθειας, σκαφών αναψυχής, πυρός και γενικής αστικής ευθύνης. Σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες τιμολόγησης και προσφοράς στον κλάδο Υγείας. Διαφέρει κάθετα από κάθε άλλη πλατφόρμα που εξυπηρετεί δίκτυα συνεργατών και κατέχει αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά.

Ενδεικτικά και βάσει υψηλής σημασίας παραθέτουμε τα παρακάτω:

 1. Πολυτιμολόγηση και έκδοση νέων συμβολαίων και ανανεώσεων σε όλες τις χρήσεις του κλάδου αυτοκινήτων σε πραγματικό χρόνο
 2. Αυτόματη εξόφληση ταμειακών καταστάσεων
 3. Έκδοση πράσινης κάρτας σε 22 εταιρείες
 4. Τιμολόγηση και έκδοση νέων συμβολαίων και ανανεώσεων για νομική προστασία, οδική βοήθεια, σκάφη αναψυχής, περιουσία και αστική ευθύνη.
 5. Ανανέωση συμβολαίων με κωδικό πληρωμής και αυτόματη εξόφλησή τους
 6. Δυνατότητα πληρωμής Online (e-pos)
 7. Παρακολούθηση παραγωγικών στοιχείων με σύγχρονα γραφήματα και ενότητα reporting με δυνατότητα απεικόνισης και εκτύπωσης συγκεντρωτικών και αναλυτικών καταστάσεων
 8. Ενημερωμένο DASHBOARD
 9. Ενημερωμένη και πλήρης βιβλιοθήκη αρχείων
 10. Δυνατότητα αποστολής sms/e-mail στο πελατολόγιο του συνεργάτη
 11. Δυνατότητα προβολής σε tablet/κινητά (responsiveness)
 12. Δυνατότητα τυπώνω – πληρώνω (μικτά, μικτά-προμήθειες) με τη χρήση πλαφόν και πληρώνω – τυπώνω.

Και για να πάρουμε μία ιδέα των δυνατοτήτων τιμολόγησης που προσφέρει η πλατφόρμα…

πληκτρολογήστε στον παρακάτω σύνδεσμο: www.webinsurer.gr/sofos

Username: demo

Password: asf.sof2018!!

Sofos Portal: Ένα επαναστατικό εργαλείο στα χέρια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

 

Το Sofos Portal αναβαθμίζεται διαρκώς και δίνει τη δυνατότητα στη SOFOS Insurance Agency, να επεκτείνει τις συνεργασίες της με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, αναζητώντας διαρκώς καινοτόμα προϊόντα αποκλειστικής παροχής στο δίκτυό της.

Η DATAWISE ΙΚΕ είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού, με εξειδίκευση στον ασφαλιστικό τομέα. Ιδρύθηκε το 2013 από τον κ. Αλέξανδρο Κουρσούμη, με σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη σύνθετων εταιρικών εφαρμογών. Σύγχρονη εταιρεία, με νέους, ευέλικτους ανθρώπους, που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς, παρέχει λύσεις προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές μέσω της b2b πλατφόρμας WebInsurer, όσο και λύσεις b2c για υπηρεσίες προς τον τελικό πελάτη με την καθοδήγηση, φυσικά, των συνεργατών της.

Όπως επισημαίνει ο κ. Αλέξανδρος Κουρσούμης, εκτός από τη δημιουργία λύσεων λογισμικού και επιχειρηματικών υπηρεσιών για την ασφαλιστική αγορά, οι άνθρωποι της εταιρείας του εργάζονται εντατικά για την περαιτέρω ανάπτυξη του λογισμικού, που θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις ασφαλιστικές εργασίες (web service). Επίσης, η εταιρεία παρέχει υψηλού επιπέδου λογισμικά για την ανάπτυξη και εξυπηρέτηση ασφαλιστικών δικτύων όπως και χρήσιμα εργαλεία για την online πώληση προϊόντων. Οι άνθρωποί της έχουν πολύχρονη εμπειρία και καλή εκπαίδευση, καθώς είναι όλοι πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών.

Προηγούμενο άρθροΤι καλό “μαγειρεύεται” στο Digital Factory της Eurolife ERB Ασφαλιστικής;
Επόμενο άρθροΟι προμήθειες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών υπό εξαφάνιση;