Σεμινάριο για την Οδική Βοήθεια από το ΕΙΑΣ

1066
eias logo ΣΗΜΑ

Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ασφαλής και αποτελεσματική Οδική Βοήθεια: Τα σημαντικά μυστικά που κάνουν τη μεγάλη διαφορά», θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος), τη Δευτέρα 20 & Τρίτη 21 Νοεμβρίου, 16:00 – 19:45.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο εξετάζει και αναλύει την παροχή οδικής βοήθειας προς τους πελάτες με μία πολυσχιδή προσέγγιση. Εκείνης του πελάτη που τη χρειάζεται, του διοικητικού στελέχους και του υπαλλήλου που τη σχεδιάζουν, την οργανώνουν και τη λειτουργούν, του οδηγού που τελικώς θα προσφέρει την εξυπηρέτηση και του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή που μπορεί να συμμετέχει σε σημεία του όλου κύκλου της.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

α.  Στελέχη Εταιρειών Οδικής Βοήθειας, που επιθυμούν να αποκομίσουν τεχνογνωσία και καλές ιδέες οργάνωσης και λειτουργίας ενός αποτελεσματικού συστήματος Οδικής Βοήθειας, τόσο σε επίπεδο Back Office όσο και σε επίπεδο Front Office.

β.  Στελέχη και υπαλλήλους επί μέρους τμημάτων Οδικής Βοήθειας (εμπορικό τμήμα, call center, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνικό τμήμα, τμήμα κινήσεως οδηγών και στόλου,…) που επιθυμούν να αποκομίσουν ερεθίσματα εύρυθμης οργάνωσης και λειτουργίας των τμημάτων ευθύνης τους και των εργασιών τους.

γ.  Στελέχη και υπαλλήλους με εξωστρεφές εργασιακό αντικείμενο σχέσεων και επικοινωνίας με πελατειακό κοινό (call center, εξυπηρέτηση πελατών, οδηγοί, τεχνικοί service,…) που επιθυμούν να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες και τις δυνατότητες τους να κατανοούν τη συχνότητα στην οποία ο πελάτης τους εκπέμπει τα μηνύματα του.

δ.  Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές με εξειδίκευση ή έντονο ενδιαφέρον στις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτου και, επομένως, στην ανάπτυξη πωλήσεων Οδικής Βοήθειας.

Εισηγητής του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι ο κ. Σωτήρης Κλήμης, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Πωλήσεων με πολυετή ασφαλιστική εμπειρία στους τομείς Marketing και εκπαίδευσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και Εταιρειών Οδικής Βοήθειας, με υψηλή εξειδίκευση σε θέματα συγκρότησης πελατοκεντρικών μοντέλων Ανάπτυξης Εργασιών και Πωλήσεων.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κ. Σπύρος Λευθεριώτης, Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, με υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία στους τομείς Ψυχολογίας των Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Διοίκησης Πωλήσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 17, Νοεμβρίου 2017. Παρέχεται έκπτωση 30% σε όσους προεγγραφούν έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

Προηγούμενο άρθροΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης η MetLife προτείνει…
Επόμενο άρθροΝαι στην αναβολή της IDD και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο