Ψυχική ευελιξία και ανθεκτικότητα από τον Άκη Αγγελάκη

Στο πλαίσιο του Money Show στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Άκης Αγγελάκης, σε τρίωρη εκπαιδευτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ REGENCY, το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρες 18:00 – 21:00, θα αναπτύξει το θέμα: Ψυχική ευελιξία και ανθεκτικότητα.

Στην ιδιαίτερα παρακινητική εκδήλωση, εμπλουτισμένη με υπέροχα βίντεο και εικόνες, θα καλυφθούν όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει κάθε Έλληνας και Ελληνίδα επαγγελματίας που προσπαθεί να επιβιώσει, να διαπρέψει, να δημιουργήσει και να αφήσει ό,τι καλύτερο έχει και μπορεί στα παιδιά του.

Όπως αναφέρει σχετικά ο κ. Αγγελάκης, «θα μιλήσουμε για τη δύναμη της ψυχής, για τα εμπόδια, τις δυσκολίες, τον φόβο, τον σχεδιασμό, την επιχειρηματικότητα, τη γενναιότητα, τους ανθρώπους, τα προβλήματα, τα συναισθήματα, την ελπίδα, την απογοήτευση, τις σχέσεις, την ηγεσία, την αδικία, την παρακίνηση και πολλά άλλα πράγματα, για τα οποία όλες και όλοι χρειαζόμαστε λύσεις, ιδέες, απαντήσεις και στρατηγικές, ώστε να μπορέσουμε να ζούμε τη ζωή μας περισσότερο νικηφόρα, δημιουργικά και επιτυχημένα.

Επίσης, θα παρουσιαστούν δυνατές συμβουλές ζωής και επιτυχίας, ενώ παράλληλα θα μιλήσω για τις δυσκολίες, τα εμπόδια, τα προβλήματα και την αντιπαλότητα που υπάρχει σήμερα στη ζωή μας, ειδικά για κάθε επαγγελματία. Θα δώσω έμφαση στην ψυχολογία της ΔΥΝΑΜΗΣ, μέσα από τα δυο καινούργια μου βιβλία, με πολύτιμες ιδέες και πληροφορίες».

Η είσοδος στην αίθουσα της εκδήλωσης (“BALLROOM”) είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας