Διαμεσολαβούντες

ΠΣΣΑΣ: Διαδικτυακά η Ετήσια Γενική Συνέλευση

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων πραγματοποίησε διαδικτυακά, στις 19/1/2021, την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του, με την ευγενή παραχώρηση της πλατφόρμας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ι. Τοζακίδης, καλωσόρισε τους  συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, οποίος παρέστη στη Συνέλευση καταγράφοντας,  στον σύντομο χαιρετισμό του, τα  προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο μας και τις λύσεις που δρομολογεί το ΕΕΑ, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα και μέλος του Συνδέσμου, κ. Δ. Γαβαλάκη, για τη σημαντική υποστήριξη του Συνδέσμου, αλλά και τον κ. Φλωρά, για τον συντονισμό και τη λειτουργία της πλατφόρμας.

Στη συνέχεια έγινε ο Διοικητικός Απολογισμός από τον Γεν. Γραμματέα, κ. Εμ. Πετρόχειλο, και ο Οικονομικός Απολογισμός & Προϋπολογισμός από τον Ταμία, κ. Σ. Κουφογεώργο, καθώς και η απαλλαγή του Δ.Σ. με ψηφοφορία.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Γεν. Γραμματέα ΕΕΑ, κ. Δ. Γαβαλάκη, ο οποίος ενημέρωσε για θέματα του Επιμελητηρίου.

Τέλος, έγινε μία συνοπτική παρουσίαση των τροποποιήσεων του Καταστατικού από τον Νομικό Σύμβουλο του ΠΣΣΑΣ, κ. Στυλιανό Κόκιο, και τον Πρόεδρο, κ. Ι. Τοζακίδη.

Τη Γενική Συνέλευση έκλεισε ο Πρόεδρος, τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη και τις παροχές που θα έχουν τα μέλη του ΠΣΣΑΣ, ξεκινώντας από το 2021.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας