Αλλαγή Προεδρίας στην GAMA Global Hellas & ευκαιρίες ανάπτυξης των ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ Ασφαλιστικών Πρακτόρων. Nέος Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος του Διεθνούς Οργανισμού ο έμπειρος Συντονιστής και ιδρυτικό μέλος της GAMA Global Hellas, Δημήτρης Γαβαλάκης.

Επτά χρόνια παρουσίας κλείνει στις αρχές Ιουνίου η GAMA Global Hellas, o τοπικός βραχίονας και σύνδεσμος των μελών της Ελληνικής και Κυπριακής αγοράς με τον Παγκόσμιο Οργανισμό GAMA Global.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν σημειώνονται τα παρακάτω:

Η GAMA Global Hellas, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ), από τον Ιούλιο του 2014 έως σήμερα,  έχει αναδείξει εμφατικά τη σημασία της ανάπτυξης και μετεξέλιξης του management Ασφαλιστικών Πρακτόρων και έχει μεταφέρει, μέσω ποικίλων δράσεων, μία νέα αντίληψη στην οργάνωση, διοίκηση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των Γραφείων Πωλήσεων, πάντα στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που διέπει το σύστημα διαμεσολάβησης Agency.

Ακολουθώντας τις πρακτικές της GAMA Global, η GAMA Global Hellas ανανεώνει κάθε διετία την διοίκηση του τοπικού της παραρτήματος, διασφαλίζοντας αφ’ ενός την συμμετοχή ολοένα και περισσότερων Συντονιστών στο κέντρο λήψης αποφάσεων και αφ’ ετέρου την ανατροφοδότηση του οργανισμού με νέες ιδέες, απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές.

Ο Δημήτρης Γαβαλάκης, νέος Πρόεδρος της Gama Global Hellas, τόνισε: «Η ανάληψη της Προεδρίας της  Gama Global Hellas αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα. Με τη θητεία μου ολοκληρώνεται ένας σχεδιασμένος κύκλος οκτώ περίπου ετών με τέσσερις διαφορετικούς Προέδρους. Ο καθένας τους έβαλε ένα σημαντικό θεμέλιο για την επιτυχία του παραρτήματος θυσιάζοντας ανιδιοτελώς  χρόνο και κόπο για το κοινό όραμα. Ο σωστός σχεδιασμός, οι ισχυρές διαπροσωπικές σχέσεις και πάνω από όλα η διάθεση όλων για προσφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων μέσω τις ανταλλαγής πρακτικών, οδήγησε μέχρι σήμερα στις σημαντικές επιτυχίες του παραρτήματος της GAMA Global Hellas. Με τον ίδιο ζήλο θα προσπαθήσουμε για την αύξηση των εγγεγραμμένων μελών, για την παροχή πλουσιότερου υλικού παρουσιάσεων και εισηγήσεων στα μέλη μας όσο και για την υλοποίηση σειράς διαλέξεων από τους εκλεκτούς συναδέλφους της GAMA Global, πάντα με την συνδρομή του Board του παραρτήματος και της ΕλλαδοΚυπριακής Επιτροπής».

Έτσι, από την 5η Μαρτίου του 2021, ανέλαβε την Προεδρία της GAMA Global Hellas ο Δημήτρης Γαβαλάκης, και με την αμέριστη υποστήριξη της κας Φανής Θεοφανίδου-υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Global Hellas, καλείται να διευρύνει τον ρόλο του τοπικού παραρτήματος και να ενισχύσει περαιτέρω το εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό του έργο.

Μέλος της GAMΑ Global από το 2012, ο Δ. Γαβαλάκης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, καθώς και εκπαιδευτικούς κύκλους, εστιασμένους σε τεχνικές πωλήσεων και management. Είναι Συντονιστής από το 1996 και έχει επανειλημμένως διακριθεί σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων Ζωής και Ζημιών.

Η πολυετής εμπειρία του Δημήτρη Γαβαλάκη, ο Διεθνής προσανατολισμός του σε τεχνικές που άπτονται της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού – είναι άλλωστε πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Limra για Ελλάδα και Κύπρο – και η βαθιά πίστη του στην υπεροχή της ομαδικής προσπάθειας, αποτελούν τα ουσιαστικότερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η GAMA Global Hellas για την  επόμενη διετία.

Αλλαγή Προεδρίας στην GAMA Global Hellas
Aπό αριστερά κ. Ιωάννης Τοζακίδης-Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Μέλος του Board της GAMA Global Hellas, κα Φανή Θεοφανίδου- υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Global Hellas, κ. Αθανάσιος Κατσιγιάννης-Μέλος του Board της GAMA Global Hellas, κ. Δημήτριος Γαβαλάκης-Πρόεδρος της GAMA Global Hellas

Ο Γιάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ,  Μέλος της GAMA Global από το 1998 και Μέλος του Board της GAMA Global Hellas, τόνισε: «Εκφράζω την πεποίθησή μου ότι υπό την Προεδρία του κ. Δημήτρη Γαβαλάκη θα συνεχιστεί το επιτυχημένο εθελοντικό έργο της Gama Global Hellas, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα και Κύπρο. Ο ΠΣΣΑΣ θα συνεχίσει να αποτελεί την ομπρέλα και τα θεμέλια στήριξης του τοπικού παραρτήματος, επιδιώκοντας την ποιότητα και εμπεριστατωμένη γνώση για τους συναδέλφους της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Πηγές πληροφόρησης, όπως τα sites της Gama Global Hellas και Gama Global, συνέδρια παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού βεληνεκούς, συνεχής και ποιοτική ενημέρωση των μελών της Gama Global Hellas καθώς και νέες εκπαιδευτικές δράσεις, θα αποτελέσουν τον βραχίονα ανάπτυξης των Συντονιστών της ασφαλιστικής αγοράς».

Με επιτυχία επίσης ολοκληρώθηκε στις 29 Μαρτίου, 2021 το καθιερωμένο διμηνιαίο Βoard Meeting ανάμεσα στο Board της GAMA Global και της GAMA Global Hellas, κατά τη διάρκεια του οποίου επισφραγίστηκε για μια ακόμα φορά η εμπιστοσύνη του Οργανισμού προς το τοπικό παράρτημα και επιβεβαιώθηκαν οι επερχόμενες δράσεις της Gama Global Hellas.

Η Bonnie Godsman, Πρόεδρος της GAMA Global, δήλωσε ότι,  συνεχίζουμε ενεργά την προσωπική και αδιάλειπτη επικοινωνία για τη διασφάλιση παροχής ποιοτικών υπηρεσιών και προνομίων προς τα μέλη.

Η κα Φανή Θεοφανίδου, επιλέχθηκε ομόφωνα μέλος της νέο-ιδρυθείσας Συμβουλευτικής Επιτροπής της GAMA Global και Επίσημος Αντιπρόσωπος του τοπικού παραρτήματος.

Η νέα εποχή της GAMA Global ξεκινά σε συνδυασμό με νέα οφέλη και ανανεωμένα προνόμια, όπως:

α)           Την ηλεκτρονική έκδοση του νέου διμηνιαίου E-Journal

β)            Τακτικά webinars, ανά δίμηνο, με ενδιαφέρουσες 45λεπτες συνεντεύξεις και συζητήσεις σε πάνελ

γ)            Ενημερωτικό ψηφιακό έντυπο και συνοδευτική έκδοση με θέμα την ηγεσία

δ)            Ενημερωτικό δελτίο, κάθε δίμηνο, σχετικό με καινούργιες, επίκαιρες και χρήσιμες εκδόσεις βιβλίων περί ηγεσίας

Το φετεινό συνέδριο “The DNA of KNOWLEDGE” πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Α.Ε.Ε., του Ε.Ε.Α και του Ε.Ι.Α.Σ. και με την πολύτιμη στήριξη Ασφαλιστικών Εταιρειών – Χορηγών.

  • PLATINUM SPONSORS: η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, αποτελώντας βασικό πυλώνα στήριξης του συνεδρίου.
  • GOLD SPONSORS οι εταιρείες: ALLIANZ, CNP CYPRIALIFE, GENERALI Hellas, INTERAMERICAN και METLIFE.
  • SILVER SPONSORS οι εταιρείες: AIG, EUROLIFE FFH, GROUPAMA, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ καιΜΙΝΕΤΤΑ.
  • BRONZE SPONSORS οι εταιρείες: AFFIDEA, CROMAR, INTERASCO, LIFE PLAN Insurance, MEGA BROKERS, METROPOLITAN Hospital και RRIME Insurance.
  • Με την συμμετοχή οι εταιρείες: APEIRON και ΑΠΟΛΛΩΝ.

Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, εκφράζονται  ευχαριστίες  προς τον απερχόμενο Πρόεδρο Θανάση Κατσιγιάννη  και η αμέριστη, σταθερή υποστήριξη προς το νέο Προεδρείο για την ενδυνάμωση του έργου της GAMA Global Hellas, με σκοπό την προαγωγή του ρόλου του Συντονιστή στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.

Για το ΔΣ του ΠΣΣΑΣ & το Board της GAMA Global Hellas

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News