Διαμεσολαβούντες

Αλλάζει όνομα ο ΠΣΣΑΣ, αλλά όχι ρόλο

Ο ΠΣΣΑΣ θα πραγματοποιήσει ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, στις 15/12/2021 & ώρες 16:00-18:30, με σκοπό την ανακοίνωση των αλλαγών του Καταστατικού του, το νέο όνομα του Συνδέσμου αλλά κυρίως το όραμά του να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς.

«Το όνομα αλλάζει – ο ρόλος μας ΟΧΙ», τονίζει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, προσθέτοντας:

«Έχοντας διανύσει μία ιστορική πορεία 35 ετών (1986-2021) ο ΠΣΣΑΣ συνεχίζει τη διαδρομή του βάζοντας γερά θεμέλια για τα επόμενα 35 χρόνια.

Ο Σύνδεσμός μας προχωράει σε μία νέα εποχή με στόχο την ανάπτυξη της Ασφαλιστικής Αγοράς, συνεργαζόμενος με Ασφαλιστικές Εταιρείες, Σωματεία, Επιμελητήρια σε όλη την Ελλάδα, Εποπτικές Αρχές και εν γένει με όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει :

  • Χαιρετισμούς Επισήμων
  • Live συνέντευξη τύπου με δημοσιογράφους από τον Κλαδικό τύπο
  • Ανακοίνωση νέων συνεργασιών με πιστοποιημένους Φορείς & Πανεπιστημιακούς Καθηγητές
  • Τη νέα παρουσία του Συνδέσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Το νέο διαδραστικό site του Συνδέσμου με καθημερινή ενημέρωση των Μελών και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό αποκλειστικά για τα Μέλη
  • Παρουσίαση για το Όραμα – Διεκδικήσεις – Ανάπτυξη – Εξωστρέφεια

Για εγγραφή (ελεύθερη συμμετοχή) πατήστε το κάτωθι link, συμπληρώνοντας τα στοιχεία, το email & τον προσωπικό κωδικό σύνδεσης https://pssas-event.liveon.tech/panel/register.

Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης, μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Για παρακολούθηση ανήμερα της εκδήλωσης και προβολής του προγράμματος, μπείτε στην παρακάτω σελίδα https://pssas-event.liveon.tech/ και επιλέξτε Σύνδεση, βάζοντας το email και τον προσωπικό κωδικό που έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας