Διαμεσολαβούντες

ΠΣΑΣ: Επιλέξτε έδρα από την κατηγορία των επαγγελματιών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) προτρέπει τους Επικεφαλής των Συνδυασμών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (EEA) να επιλέξουν την έδρα τους από τον τομέα των επαγγελματιών.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

«Στις επιμελητηριακές εκλογές, όπως είναι γνωστό, συμμετέχουν 4 συνδυασμοί, με επικεφαλής συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η ισχύουσα νομοθεσία τους επιτρέπει να επιλέξουν, μετά τις εκλογές, αν θα καταλάβουν την έδρα τους από των τομέα των υπηρεσιών, όπου και ανήκουν, ή από τον τομέα των επαγγελματιών.

Η πρόταση που υπέβαλε η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), η οποία καλεί τους Επικεφαλής των Συνδυασμών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών να δηλώσουν εκ των προτέρων πώς θα χρησιμοποιήσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει η νομοθεσία, βρίσκει σύμφωνο και τον ΠΣΑΣ.

Άλλωστε, οι Επιμελητηριακές Εκλογές έχουν έντονο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και άρα η πιθανότητα συμμετοχής στο ΔΣ μεγαλύτερου αριθμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι σημαντική για τον κλάδο μας.

Η δημόσια θετική ανταπόκριση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, κ. Χατζηθεοδοσίου, ότι θα καταλάβει την έδρα του από την κατηγορία των επαγγελματιών είναι το πρώτο σημαντικό βήμα και ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και οι επικεφαλής των άλλων συνδυασμών κύριοι Λεβετσοβίτης, Δημαρχιάδης και Καρναχωρίτης.

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Σ.»

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας