Η ΕΑΕΕ στέκεται δίπλα στους πληγέντες της Μάνδρας Αττικής

697

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και τη βεβαιότητα ότι το σύνολο των μελών της θα ενεργήσουν με κύριο γνώμονα την ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στους πληγέντες ασφαλισμένους τους.

 Πιο συγκεκριμένα η ΕΑΕΕ, στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:

 «Αναγνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι κάτοικοι, ο κρατικός μηχανισμός, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εθελοντές στέκεται δίπλα τους για τη γρήγορη αποκατάσταση της ζωής στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Καθώς οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι από τους πρώτους αποδέκτες και διαχειριστές των επιπτώσεων τόσο σοβαρών καιρικών φαινομένων, η Ένωση κάλεσε όλα τα μέλη να συμβάλουν καθοριστικά στην επιστροφή στην ομαλότητα πολιτών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί. Οι διαδικασίες  αναγγελιών ζημιών είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται η καταγραφή τους, καθώς δεν είναι ακόμη προσβάσιμοι όλοι οι χώροι στους πραγματογνώμονες και τους εκτιμητές.

Η ΕΑΕΕ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά το σύνολο των μελών της, οι ασφαλιστικές εταιρείες, θα ενεργήσουν με κύριο γνώμονα την ευαισθησία και κατανόηση απέναντι στους πληγέντες ασφαλισμένους τους, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και διευκολύνοντάς τους όπου είναι εφικτό.

Μία επιπλέον πρωτοβουλία της Ένωσης είναι η συγκέντρωση πόρων που θα διατεθούν στους Δήμους Μάνδρας και Νέας Περάμου, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων και των τοπικών αρχών.

Με αυτόν τον τρόπο η Ένωση, ως εκπρόσωπος του κλάδου και στο πλαίσιο της ευθύνης της απέναντι στη κοινωνία όταν αυτή δοκιμάζεται, θα συμβάλλει επιπλέον στην προσπάθεια για άμεση αποκατάσταση της περιοχής αλλά κυρίως στη γρήγορη επιστροφή των κατοίκων στην κανονικότητα της καθημερινότητάς τους».

  • Ετικέτες
  • EAEE
Προηγούμενο άρθροΠΣΑΣ: Επιλέξτε έδρα από την κατηγορία των επαγγελματιών
Επόμενο άρθροINTERAMERICAN: Πρόγραμμα καινοτομίας «Imagine»