Διαμεσολαβούντες

ΠΣΑΣ: Εκπαιδετική ημερίδα στις 12 Ιανουαρίου

Εκπαιδευτική ημερίδα διοργανώνει στις 12 Ιανουαρίου, 13:00-14:00, στο Ζάππειο Μέγαρο, ο ΠΣΑΣ, με στόχο όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του «να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσουμε το προκλητικό 2015».

Στην εκπαιδευτική ημερίδα θα μιλήσουν οι κ.κ.:

  • Δημήτρης Μπουραντάς,  καθηγητής του Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA)  και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θέμα της ομιλίας του: “Συναισθηματική Νοημοσύνη στην επαγγελματική μας ζωή”. 
  • Παναγιώτης Λελεδάκης, μέλος του Δ.Σ του ΠΣΑΣ, Διευθύνων Σύμβουλος  του οργανισμού παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ΙFAAcademy – International Financial Architects. Θέμα της ομιλίας του: “Στρατηγικές επιτυχίας 2015”.

Ελένη Γρυπάρη, Πρόεδρος του ΠΣΑΣ & Πρόεδρος της επιτροπής του MDRT για την Ευρώπη , Αφρική και Μέση Ανατολή. Θέμα της ομιλίας της: “Η αδιαπραγματευη αξία της ασφάλισης στην ζωή του σύγχρονου πολίτη”

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και στη λήξη της θα υπάρξει ελαφρύ γεύμα και καφές «για να συγχρωτιστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για την ανάπτυξη της καριέρας μας και την αναβάθμιση του ασφαλιστικού θεσμού», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΠΣΑΣ.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας