Εκπαίδευση

Νέο Μάστερ ΕΙΑΣ-ALBA σε Insurance Risk Management (IRM)

Το ΕΙΑΣ, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School, γνωστοποιούν στους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχει η δυνατότητα να ολοκληρώσουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Insurance Risk Management (IRM), ξεκινώντας την παρακολούθηση των μαθημάτων στις 7 Ιανουαρίου 2015.  Διευκρινίζεται ότι τα πρώτα δύο μαθήματα, που ήδη ολοκληρώθηκαν, θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους εντός του 2015.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε ενδιαφερόμενα στελέχη να παρακολουθήσουν ως non-degree students μεμονωμένα μαθήματα του Μάστερ, υπό τη μορφή Σεμιναρίων 28 ωρών με την πιστοποίηση / κοινή βεβαίωση ΕΙΑΣ & ALBA για την επιτυχή παρακολούθησή τους μετά από εξεταστική διαδικασία.

 Τα δύο μαθήματα που θα διεξαχθούν το πρώτο δίμηνο του 2015 είναι το MANAGING PEOPLE & ORGANIZATIONS και το FINANCIAL MANAGEMENT. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ένα μάθημα 28 ωρών ανέρχεται σε 800€. Οι Αιτήσεις Εγγραφής των υποψηφίων για τα δύο αυτά μαθήματα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015.

Αναλυτικότερες πληροφορίες εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας