Προσφορά του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική με αφορμή την Ημέρα Δράσης για την Ημικρανία

584

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης για την Ημικρανία, το Ιατρείο Κεφαλαλγίας της Γενικής Κλινικής του ΙΑΣΩ προσφέρει 5 δωρεάν ιατρικές εκτιμήσεις για συμβουλευτική σχετικά με τη χειρουργική αντιμετώπιση της ημικρανίας.

Η ημικρανία αποτελεί το 2ο σημαντικότερο ιατρικό πρόβλημα παγκοσμίως και την πρώτη αιτία αναπηρίας σε άτομα κάτω των 50 ετών. Είναι μία χρόνια νευρολογική ασθένεια και εκδηλώνεται με έντονες κεφαλαλγίες οι οποίες συνήθως συνοδεύονται από συμπτώματα όπως δυσανεξία στο φως, στους θορύβους, ναυτία, εμετούς και ανάγκη για ξεκούραση ή κατάκλιση. Προσβάλει κυρίως νεαρές γυναίκες και  σχετίζεται συχνά με τον εμμηνορρυσιακό κύκλο. Με την κατάλληλη ενημέρωση και θεραπεία, όσοι υποφέρουν από ημικρανίες, μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Έως πρόσφατα, οι θεραπευτικές επιλογές των χρόνιων κεφαλαλγιών στην Ελλάδα περιλάμβαναν κυρίως φαρμακευτικά σχήματα, τεχνικές χαλάρωσης, βελονισμό ή ομοιοπαθητική. Η χειρουργική ομάδα του Ιατρείου Κεφαλαλγίας του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική έχει τη δυνατότητα να προβεί σε αποσυµπίεση του νεύρου που ευθύνεται για τον πονοκέφαλο µέσω μικροχειρουργικής (µε τη χρήση μικροσκοπίου), µε εξαιρετικά αποτελέσματα πλήρους ή πολύ σημαντικής ανακούφισης σε επιλεγμένους ασθενείς. Η χειρουργική ένδειξη αφορά αποκλειστικά τους ασθενείς οι οποίοι δεν καταφέρνουν να βρουν ανακούφιση µε τα συντηρητικά θεραπευτικά μέσα. 


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροCheck-up για σωστή επανεκκίνηση από τον Όμιλο Affidea
Επόμενο άρθροGroupama Ασφαλιστική: Ταξίδι στην Κούβα για τους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive