Ταξίδια

Groupama Ασφαλιστική: Ταξίδι στην Κούβα για τους Συνεργάτες του Δικτύου Exclusive

Τα μέλη του Δικτύου Exclusive της Groupama Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Κούβα και να ζήσουν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου (30/8 – 6/9 ) ταξιδιού επιβράβευσης που διοργάνωσε η εταιρεία.

Σε αναγνώριση της παραγωγικής τους συνεργασίας με την εταιρεία, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τα μέλη του δικτύου έζησαν μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία στο νησί-διαμάντι της Καραϊβικής, όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, τα μεθυστικά αρώματα, ο ρυθμός και η ζωντάνια. Το ταξίδι τους στην Κούβα ξεκίνησε από το Βαραδέρο, όπου έκαναν κρουαζιέρα με καταμαράν προς το νησάκι Κάγιο Μπλάνκo, θαύμασαν με κατάδυση τη φυσική ομορφιά ενός κοραλλιογενούς υφάλου και κολύμπησαν ανάμεσα σε δελφίνια. Η συνέχεια στην Αβάνα επεφύλασσε στους Συνεργάτες της Groupama Ασφαλιστικής ένα πέρασμα από την ιστορία και την κουλτούρα του νησιού, με βόλτες στην παλιά πόλη (Habana vieja), η οποία έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της, καθώς και με επισκέψεις στο μουσείο ρούμι και σε εργοστάσιο πούρων. Στη φετινή συνάντηση συμμετείχαν περισσότερα από 70 μέλη του δικτύου, με τη συνοδεία του Γενικού Διευθυντή της Groupama Ασφαλιστικής, κ. Χρήστου Κάτσιου, του Εμπορικού Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνου Σεμερτζόγλου, και άλλων Διοικητικών στελεχών της εταιρείας.

Η Groupama Ασφαλιστική διαχρονικά επενδύει στο Αποκλειστικό της δίκτυο, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στη σταθερά ανοδική πορεία της και στην επίτευξη των παραγωγικών της στόχων. Με τις καλύτερες εμπειρίες από την Κούβα, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο μεγάλο ταξίδι.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας