Εταιρείες

Check-up για σωστή επανεκκίνηση από τον Όμιλο Affidea

Ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου (check-up) σε προνομιακές τιμές για όλους, προσφέρει ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Τα εξειδικευμένα πακέτα «Check up – Back to school», όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, περιλαμβάνουν μια σειρά από σημαντικές για την γενική υγεία αιματολογικές εξετάσεις, για μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μετά το καλοκαίρι θα κληθούν να ανταποκριθούν στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις της νέας περιόδου. 

Τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, με βασική προτεραιότητα την πρόληψη, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους πολυαγαπημένους ήρωες Peanuts, με στόχο να ενισχύσουν την τακτική παρακολούθηση της υγείας και να διαδώσουν τον θετικό αντίκτυπο της έγκαιρης διάγνωσης. Στο πλαίσιο αυτό μάς υπενθυμίζουν να φροντίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, και να μην παραλείψουμε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τη σωστή επανεκκίνηση του οργανισμού μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε check-up ενηλίκων, παιδιών ή/και συνδυαστικό σε ειδικές μειωμένες τιμές μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2022. Για τις παραπάνω εξετάσεις δεν απαιτείται ραντεβού και παραπεμπτικό ιατρού. Επιπλέον, χορηγείται, κατόπιν αιτήματος, βεβαίωση για αθλητικές δραστηριότητες σε προνομιακή τιμή. 

«Ο προληπτικός έλεγχος της υγείας μας είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας, προκειμένου να ξεκινήσουμε ή να επιστρέψουμε σε κάθε μας δραστηριότητα με δύναμη και αισιοδοξία», επισημαίνει εν κατακλείδι ο Όμιλος Affidea, ενώ παράλληλα τονίζει ότι: «Η καλή υγεία ξεκινάει από εμάς! Φροντίζουμε τον εαυτό μας, Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας