Εκδηλώσεις

HFPA & ΙΑΣΩ διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση

«Πώς αναγνωρίζουμε και διαχειριζόμαστε το επείγον περιστατικό σε παιδιά» είναι ο τίτλος της διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωση που πραγματοποιεί η Ένωση Ελλήνων Financial Planners (HFPA) σε συνεργασία με το ΙΑΣΩ, την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 18:00.

Προσκαλώντας τα μέλη του και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει την εκδήλωση, το ΔΣ της HFPA αναφέρει σχετικά:

Το Επείγον Περιστατικό είναι ένας συχνός πονοκέφαλος για τους ασφαλιστικούς συμβούλους, διότι η αίσθηση του επείγοντος για έναν γονιό, που εμπλέκεται συναισθηματικά, είναι τελείως διαφορετική από τον ορισμό του επείγοντος που δίνει η ασφαλιστική εταιρεία! Καλούμαστε, λοιπόν, συχνά πυκνά, να προσπαθούμε να εξηγήσουμε στους γονείς γιατί τα εξανθήματα (αλλιώς, δερματίτιδα) δεν είναι επείγουσα κατάσταση και, ως τέτοια, δεν αποζημιώνεται από την κάλυψη των επειγόντων ενός ασφαλιστηρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Ένωσή μας ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόταση της Παιδιατρικής κλινικής του Ομίλου ΙΑΣΩ, να συνδιοργανώσουμε μια εκδήλωση, στην οποία η γιατρός κα Παρασκευή Μαγγίνα, MD, PHD, Παιδίατρος – Παιδοαλλεργιολόγος, Επιμελήτρια Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής ΙΑΣΩ Παίδων, Επιμελήτρια Αλλεργιολογικού Τμήματος ΙΑΣΩ Παίδων, θα εξηγήσει στους γονείς πώς να αναγνωρίζουν το επείγον ενός συμβάντος και πώς να το αντιμετωπίζουν.

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 18:00, απευθύνεται κυρίως σε όλους όσοι έχουν παιδιά, αλλά και όχι μόνον.

Πιστεύουμε ότι όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα θέλαμε να γνωρίζουμε πώς διακρίνουμε το επείγον ενός περιστατικού και με ποιον τρόπο το αντιμετωπίζουμε.

Ο τίτλος της εκδήλωσής μας είναι: «Πώς αναγνωρίζουμε και διαχειριζόμαστε το επείγον περιστατικό σε παιδιά».

Θεωρούμε ότι, ενημερώνοντας τους πελάτες μας, τους βοηθούμε να διατηρούν την ψυχραιμία τους, ώστε να αντιμετωπίζουν τα αιφνίδια γεγονότα χωρίς περίσσιο πανικό που, ως κακός σύμβουλος, κάνει τους ανθρώπους να πηγαίνουν στα νοσοκομεία, χωρίς σοβαρό λόγο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση στα Τ.Ε.Π., μεγάλες καθυστερήσεις και ως εκ τούτου το νοσηλευτικό προσωπικό να αδυνατεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τα πραγματικά σοβαρά και επείγοντα περιστατικά. Μια δυσάρεστη και δύσκολη κατάσταση που όλοι έχουμε βιώσει και μπορούμε να αποφύγουμε.

Η διαδικασία για την παρακολούθηση είναι η εξής:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, πατώντας εδώ, και το πρωί της Παρασκευής 29/3 θα λάβουν στο email τους την ηλεκτρονική πρόσκληση, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας